KOT KIT : AL HET NODIGE  OM JE KOT TE HERVERVEN!

KOT KIT ?

Praktisch, van professionele kwaliteit en aan zeer scherpe prijzen: de Kot Kit omvat al de nodige accessoires voor het herschilderen van je studentenkamer. Bij aankoop van een Kot Kit aan 9,99€ en bij voorstelling van je studentenkaart  beschik je over 50% korting op alle Crown verf. (MAX 15 liter per student) De Kot Kit is heel het jaar door beschikbaar in onze verkooppunten.

Tot snel bij Paint Trade Centre!

 

SCHILDER JE KOT IN 4 STAPPEN MET DE KOT KIT

Stap 1: Bereid je muur voor alvorens de verf aan te brengen.

Maak de muren schoon en gebruik indien nodig plamuursel om de gaten te dichten. Propere, gladde en gelijke muren zijn noodzakelijk voor een mooi resultaat.

stap 2: Bescherm de ruimte waar er zal worden herschilderd.

Met behulp van een zeil kan je de vloer bedekken. (om te voorkomen dat deze voortdurend beweegt, kan je ze vastmaken met de tape) Met de masking tape kan je evenwel de ramen, plinten en deurlijsten bedekken.

stap 3: Het aanbrengen van de verf

  1.  Eerst en vooral is het noodzakelijk goed in de verf te roeren alvorens je deze overgiet. Vervolgens mag je de verf overbrengen in een platte bak. Maak gebruik van een emmer en spons om eventuele vlekken meteen te verwijderen.
  2.  In volgorde: verf het plafond, vervolgens de muren, deuren, plinten, ramen en radiators.
  3.  Begin te verven in één hoek van de kamer. Verf de hoekjes met een penseel, breng vervolgens de verf per vierkantjes aan per vierkante meter op een zodanige manier dat alle verf homogeen verdeeld wordt. Na ieder vierkant duik je de verfrol opnieuw de verfbak in, verdeel de verf uniform over de borstel en breng in één beweging aan op de muur, in de richting van de ingang van het licht.

Advies: Maak niet te veel tocht in de ruimte om te voorkomen dat strepen zichtbaar worden. Indien spatjes zichtbaar worden is het noodzakelijk deze direct op te vangen met een rol of penseel, of gebruik een sponsje om het overblijfsel te verwijderen.

stap 4: Maak de ruimte en spullen weer schoon.

Verwijder, na het aanbrengen van de verf, meteen de plakband en het zeil. Afhankelijk van de gekozen kleur zullen de spullen schoongemaakt moeten worden met water of White spirit. De verfrol moet goed afgespoeld en uitgewrongen indien je ze nadien graag opnieuw gebruikt voor andere kleuren aan te brengen. Breng vloeibare afval naar een recycleerpark.

Indien je vragen hebt, twijfel zeker niet om raad te vragen in uw Paint Trade Centre winkel.

 


Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0