Snel zoeken

Catalogus

Geactiveerde filters:

  Beste verkoop

  • Parket/ planken vloer
   Parket/ planken vloer

   Bij Paint Trade Centre, de winkel voor verkoop van goedkope verf in België, vindt u alle noodzakelijke producten om een parket of plankenvloer te verven. Kies eveneens het product nodig om het parket te vernissen of in te oliën en al het materiaal voor het aanbregen van het gekozen product. Wij bieden het hele jaar door kortingen en promoties aan op de verf van Levis, Trimetal, Crown en V33. Ontdek eveneens de professionele producten van het merk Plastor voor de behandeling van houten plankvloeren en parket.

  • Ruw Beton
   Ruw Beton

   Dankzij onze videotutorial in de rubriek advies, beschikt u over tips en advies voor het verven van een betonnen vloerPaint Trade Centre, de groothandel in verf van grote merken aan discount prijzen, biedt u een selectie aan van verfmerken om binnen betonvloer te verven (Levis, Trimetal, Crown...). Koop uw verf voor ruwe betonnen vloer online aan bij Paint Trade Centre en wij bieden u eveneens een goedkope levering aan huis. 

  • Tegels/ Glad beton
   Tegels/ Glad beton

   De goedkope verfwinkel Paint Trade Centre presenteert de beste professionele merken (van de verfgamma’s van Levis, Trimetal, V33, Crown) om de vloertegels te verven van uw keuken of de muurtegels van uw badkamer. U vindt er ook alle producten voor het renoveren van tegels door deze te verven. Een vloer in glad beton verven is steeds een delicate zaak. Raadpleeg de producten die wij zorgvuldig geselecteerd hebben en controleer eerst of uw beton absorbant is. Voor meer tips bezoek ons video advies of onze veel gestelde vragen over betonnen vloer.

  per pagina
  Bekijk 1 - 10 van 23 items
  Bekijk 1 - 10 van 23 items

  Vloeren 

  De specialiteit van Paint Trade Centre is de goedkope verfverkoop zonder de kwaliteit te ondermijnen. Bij Paint Trade vindt u de grootste merken aan de laagste prijzen. (Verf van Levis, Trimetal ou Crown). Ontdek de producten om de vloer mee te reinigen en te behandelen en ontdek onze producten om een betonnen vloer, houten vloer of betegelde vloer te verven. Indien u advies nodig heeft voor het herschilderen van een keukenvloer, garagevloer, of badkamervloer, breng dan snel een bezoekje aan de rubriek voor Technisch Advies. 

  Verfijn hieronder uw bestemming.

  Recently Viewed

  No products

  Menu

  Vergelijken 0