Snel zoeken

Beste verkoop

 • Geplafonneerd / Gyproc
  Geplafonneerd / Gyproc

  Voor uw aankopen van goedkope, kwaliteitsvolle verf bent u hier aan het juiste adres ! Bij Paint Trade Centre, bieden wij professionele producten aan scherpe prijzen. Ontdek ons volledig assortiment aan kwaliteitsvolle verf voor pleister, gyproc, en geplafonneerde muren. Wij stellen raadgevende video’s ter uwe beschikking indien u advies nodig heeft bij het verven, gesponsord door grote verfmerken zoals LevisTrimetal en Crown.

  Bepleisterde of Gyproc muren die nog niet geverfd zijn geweest behoeven eerst een primer en nadien twee lagen afwerkingsverf.

 • Poreuze / vochtige binnenmuren
  Poreuze / vochtige binnenmuren

  De goedkoopste verfwinkel van Brussel werkt samen met de beste professionele verfmerken : Levis, Trimetal en Crown en anderen. Onze selectie producten van hoge kwaliteit garandeert een uitstekend resultaat en de tevredenheid vn onze klanten. De bahnadeling van poreuze binnenmuren is belangrijk om vochtigheidsproblemen te voorkomen. Om vochtigheid uit de muren te bannen moet u deze verzegelen door een goed product te kiezen uit ons assortiment die de waterdichtheid te verhoogt. Indien u advies wenst aarzel niet om contact met ons te nemen per email, telefoon of in één van onze winkels in Brussel.  

  Het absorbtie vermogen van een poreuze muur neemt af indien u eerst een grondlaag aanbrengt die voor saturatie zal zorgen en het rendement verhoogt van de afwerkingslagen.

  Frequente vragen: antischimmel en anti-vocht verf

  Vochtigheid in de woning: in welk geval gebruik je een anti-vochtigheidsverf?

  Vocht op een muur maakt propere en duurzame decoratie onmogelijk : verf zal blazen maken, schimmel ontstaat en de verf versnippert, vlekken ontstaan op het behangpapier en het papier kleeft minder. Dit is waarom men eerst de vochtigheid moet verwijderen alvorens over te gaan tot decoratie. Soms is de oorzaak zeer eenvoudig: gebrek aan waterdicht dakwerk, leidingen en voegen, aanwezigheid van scheuren in de gevel,… soms is dit verborgen: condensatie, lek in het dakwerk, de leidingen, etc… Eens men een oplossing heeft gevonden voor het probleem moet de vochtigheid behandeld worden door de ruimte op te drogen en te verluchten met een waterafstotend product, zoals de anti-condensatie verf. Indien u deze behandelingen niet onderneemt zal het probleem opnieuw opduiken.

  Vochtigheid kan vier oorzaken hebben :

  1. Poreusheid

  2. Condensatie

  3. Infiltratie

  4. Osmose

  1. De poreusheid van een materie is afhankelijk van haar absorbtiecapaciteit. Wanneer u bv. een stuk suiker dopt in uw koffie ziet u dat de absorptie gelimiteerd is door de hoeveelheid koffie en het gewicht van de koffie. In geval van poreusheid zal de hoogte van de opgang niet hoger zijn dan 50 cm. De injectie van hars is een oplossing en kan gemakkelijk uitgevoerd worden.

  2. De condensatie is het gevolg van een te grote vochtigheidsgraad in de lucht die niet kan geregeld worden door ventilatie. De waterdamp in de lucht condenseert wanneer ze in contact komt met koude materies. Dit manifesteert zich aan de hand van groene of zwarte schimmelplekken. De schimmelsporen zijn nefast voor dit organisme. In dit geval is een Anti-Condensatie verf noodzakelijk om het probleem te verminderen.

  3. Infiltratie ontstaat wanneer er een probleem is met de isolatie op een structuur van het gebouw of wanneer er een breuk is tussen de materialen. Deze infiltraties zijn voornamelijk zichtbaar op recente woningen waar isoleerfouten zijn gebeurd. Men spreekt van « zijdelingse breuken » wanneer de vochtigheid een materiaal doorbreekt door de porositeit of de zwaartekracht. Indien de gevel niet geverfd is kan een onzichtbare kleurloze en waterafstotende bekleding aangebracht worden. Indien de gevel geverfd is en er redelijk grote gaatjes aanwezig zijn, raden wij aan de Membrane Primer van Sandtex te gebruiken en eventueel ook een membraan polyester van Sandtex om deze gaatjes te overdekken op gladde ondergronden. Vervolgens kan u twee lagen aanbrengen van het product X-Treme X-Posure® Smooth Masonry in de kleur die u wenst. Deze verf creëert een gladde laag, is micro-poreus en laat de muren ademen en blokkeert tevens de absorptie van water.

  4. Osmose is een natuurlijk mechanisme, een fenomeen dat ontstaat onder een aantal voorwaarden. Dit groeiend mechanisme vindt plaats in functie van drie elementen: de voorgeschiedenis van de kelder, de ondergrond, de leeftijd van het huis en het type materie.

  Verdamping en capillaire stijging van meer dan 60cm zijn de twee hoofdkenmerken van osmose. De injectie van hars kan eveneens een oplossing bieden.

  De oorzaken

  De oorzaken van vochtigheid in een huis zijn groot in aantal en vaak moeilijk te bepalen. We maken een onderscheid tussen onvoorziene omstandigheden zoals overstromingen: Een lek, een breuk in de leidingen,…

  Andere mogelijke oorzaken zijn:

  - Onvoldoende ventilering die tegenhoudt dat vocht correct kan worden ontruimd;

  - Infiltratie, waarbij regenwater door de barsten van de buitenmuren binnendringt tot bij de binnenmuren.

  - De hydrostatische druk, wanneer water zijdelings infiltreert tot bij de funderingen onder druk van de grond;

  - Capillaire stijging, wanneer water binnendringt tot in de funderingen en terug naar boven dringt langs de vaatjes in de muren. In dat geval zal men harsinjectie moeten gebruiken, dit is een gemakkelijke techniek die men zelf kan toepassen.

  De behandeling van oppervlaktes om vocht te bestrijden

  In tegenstelling tot massabehandelingen zijn behandelingen voor ondergronden beter geschikt om vocht te bestrijden. Het gaat hier om verschillende oplossingen die poreuze of fragiele ondergronden waterdicht maken. Iedere behandeling is specifiek gericht op het bestrijden van één probleem: waterdichtheid, salpeter, condensatie… Al deze oplossingen handelen op een andere manier.

  De anti-vochtverf is een preventief en curatief product dat aanbrengbaar is op nieuwe of oude, droge of vochtige ondergronden, zowel binnen als buiten. Dit product is zowel een verf als een verzorgende behandeling. Deze « twee in één » formule creëert een soort waterafstotende film op de behandelde oppervlakte.

  Afhankelijk van het soort product zal u antivocht-producten vinden die de oppervlakte al dan niet laten ademen. Er bestaan verder ook anti-vocht producten die een « vormend» effect hebben op behandelde ondergronden: Deze worden dan waterdicht en houden de « ademhaling » tegen (de lucht kan niet meer door de muur, grond, etc… heen bewegen). Dit laatste product is echter afgeraden aangezien de muren moeten kunnen ademhalen om vocht door te laten. Zulke behandeling zou het probleem enkel tegenhouden in de muren zelf!

  De anti-vocht verf van Rubson is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan men aanbrengen op alle ondergronden: beton, mortel, cement, bakstenen… Dit moet worden aangebracht met een borstel of verfrol en droogt binnen de twee uur. Ondergronden die bedekt worden met dit product kunnen worden gewassen of overschilderd (één week na behandeling), zij kunnen ook behangen of betegeld worden. Dit product komt meestal in het wit, een tint is anderzijds ook mogelijk indien de ondergrond een kleurtje moet krijgen.

  Deze anti-vocht verf is handig indien de problemen slechts miniem zijn en bv. het gevolg zijn van condensatie. Indien uw problemen echter groter zijn (capillaire kracht, infiltraties,…), zal deze verf niet voldoende zijn. Het is daarom dat u steeds moet proberen de oorzaak van de vochtproblemen te achterhalen.

  1. De condensatie is de doorloop van waterdamp in een liquide vorm, waardoor water en vocht sporen nalaten op vensters en muren. In dit geval, na een ventilator te hebben geïnstalleerd in de ruimte, zal een anti-condensatieverf gebruikt moeten worden. Deze verf op basis van waterhoudend hars beschikt over thermoplastische microkogels. Dit laat toe de condensatie te verminderen : De eerste condensatiedruppel zal 4 keer minder snel verschijnen dan met klassieke verf. Dankzij het isolerend effect van dit product zal het warmteverlies eveneens verminderen.

  2. Schimmels hebben vlekken die een witte, zwarte, groene of zelfs blauwe kleur kunnen hebben. Deze verspreiden meestal een beschimmelde geur.

  3. Salpeter of « steenzout » is een witachtige materie, die zich meestal aan de basis van de binnenmuren bevindt. Een anti-salpeter behandeling zoals de « behandeling voor vochtige muren » van Rubson is een « 3 in 1 » product. Dit biedt ook een dichte bescherming tussen de muren en het behangpapier of tussen de muren en de verf. Verder zal dit product het gips verharden en de vochtigheid blokkeren, terzelfdertijd laat het de ondergrond ademen.

  4. De huiszwam is een paddenstoel die het hout aanvalt en vervolgens laat rotten.

  De gevolgen kunnen miniem lijken, maar soms verstopt dit diepere problemen die uw huis serieus kunnen beschadigen. Verder zijn deze zaken ook verbonden aan risico’s voor uw gezondheid. Een overdreven vochtigheid kan allergieën met zich meebrengen, ademhalingsproblemen en gewrichtsproblemen…

  De meest vochtige plekken

  Een aantal ruimtes zoals de kelder en de badkamer zijn onderworpen aan vochtigheid. Dit kan men gemakkelijk verklaren: de kelder is vaak ingegraven en de badkamer is een waterruimte die vochtig is van aard.

  Klik hier om meer te weten over verf en behandelingen voor vochtige kelders.

  Klik hier om meer te weten over verf tegen vochtigheid in een badkamer.

  Waterinfiltraties verwijderen langs de buitenmuren

  Waterafstotende producten voor oppervlakten laten toe te strijden tegen vochtigheidsproblemen die het gevolg zijn van waterinfiltraties. Ze dichten poreuze materialen zonder daarom het uiterlijk ervan, noch de mechanismes erachter, aan te passen. De eigenheid hier ligt in het feit dat ze de ondergrond niet belemmert om te ademen.

  Let wel op, een waterafstotende behandeling voor ondergronden kan het probleem slechts oppervlakkig behandelen (letterlijk!).

  Waterafstotende behandelingen worden aangebracht met de verfrol, verfborstel of aan de hand van een verfpistool op gezonde, propere ondergronden. Grote scheurtjes (>0,3 mm) moeten verzegeld worden. Meerdere lagen zijn noodzakelijk om de oppervlakte te verzadigen.

  Poreuze ondergronden zullen inderdaad een deel van de behandeling absorberen. Een geslaagde behandeling is slechts mogelijk indien de ondergrond in verschillende lagen behandeld wordt. Afhankelijk van de porositeit van de ondergrond zal u tussen 0,2 l et 1,5 l nodig hebben per vierkante meter.

  Goed om te weten: Hoe meer de ondergrond verzadigd is, hoe duurzamer de waterafstotende behandeling zal zijn !

  Indien de gevel nog niet geverfd is:

  U kan een waterafstotende, kleurloze behandeling aanbrengen die de muren laat ademen en de weerstand van het materiaal tegen het doordringen van water verhoogt. Het gaat om een kleurloos product voor gevels tegen waterinfiltratie, vocht, vuil, mos en schade opgelopen door vrieskou. Deze voorkomt vuiligheid, mosvorming en het parel effect verbetert de isolerende kracht van het materiaal (een overdaad van 5% vocht in een materie vermindert met 30% de isolerende thermische capaciteit).

  Indien de gevel geverfd is:

  En het vertoont een aantal aanzienlijke scheuren raden wij aan een Membrane Primer van Sandtex te gebruiken en eventueel een membraan polyester van Sandtex om deze scheurtjes op gladde ondergronden te overdekken. Vervolgens kan u twee lagen van de X-Treme X-Posure® Smooth Masonry verf aanbrengen in de tint die u wenst. Deze verf creëert een soepele, micro poreuze film die de muren laat ademen en terzelfdertijd de waterabsorbtie blokkeert.

    

  Welke verf gebruikt men na waterschade of een lek?

  Typische situatie: Een aantal dagen geleden ben ik tot het besef gekomen dat een muur in mijn kamer beschimmeld is. Deze muur wordt gedeeld met de slaapkamer, waar een waterlek is ontstaan ter hoogte van de kraan. Dit was normaal gezien geregeld. Op dit moment is de muur aan het drogen, en ik zou willen weten welk type product ik moet aanbrengen op de muur van mijn kamer.

  Oplossing: een primer aanbrengen die de vlekken « blokkeert » en de ondergrond gaat afvlakken. De Primer Crown PSB « stain blocker » is perfect geschikt voor dit soort situatie.

 • Tegels
  Tegels

  Paint Trade Centre biedt de beste producten aan voor uw online professionele verfaankopen. Koop grote merken zoals V33, LevisCrown et Trimetal aan enorme korting. Vind de producten die u nodig heeft om tegels in uw keuken en badkamer te kuisen, ontvetten, behandelen en te verven. Als groothandelaar in verf bieden wij u deze verfproducten aan kortingen, en dit het hele jaar door. Ontdek onze tips en raad over hoe je het best muurtegels verft in onze adviesvideo’s bij de rubriek technische raadgeving.

  Tegels hebben een glad oppervlak waarop hechting beperkter is. Er bestaan verschillende soorten primers voor tegels die een goede hechting garanderen van lakverf (indien de tegels in contact komen met water), of muurverf die u achteraf in twee lagen aanbrengt.

 • Reeds geverfde muren
  Reeds geverfde muren

  Paint Trade Centre, groothandelaar in verf voor de bouw, is nummer één op de online verkoopmarkt en geeft raad bij het kiezen van producten voor reeds geverfde muren. Wij kiezen de beste verfmerken voor u uit. Vind de beste prijzen voor verf Levis, Trimetal en Crown bij Paint Trade. Indien u advies nodig heeft bij het kiezen van kleuren, begeef u dan naar onze inspiratie-rubriek.

 • Bevlekte muren/ donkere kleuren
  Bevlekte muren/ donkere kleuren

  Wenst u een hardnekkige vlek te verwijderen van een geverfde muur of wenst u een donkere muur te herschilderenSpecifieke primers laten toe om harnekkige vlekken te isoleren ten gevolge van waterschade of brand, om sombere kleuren te verbergen of nicotinevlekken, vet, roest, potlood, viltstift,…

  Paint trade Centre, de goedkope verfwinkel in Brussel, biedt de beste verfmerken aan (Levis, Trimetal, Crown, …) om bv. een donkere muur te overschilderen met witte verf aan kortingen. U kan de levis kleuren, NCS waaier en RAL waaier raadplegen in onze rubriek Vind uw Kleur. Wij raden eveneens aan de producten uit het levis gamma, Trimetal en Crown raad te plegen. Deze zullen helpen om vlekken te overdekken aan goedkope prijzen. Dit vindt u op de pagina Technisch Advies.

per pagina
Bekijk 1 - 30 van 137 items
Bekijk 1 - 30 van 137 items

Muren 

Voor verf die u online of ter plaatse aankoopt biedt Paint Trade Centre u de beste merken aan voor binnenmuren (Levis, Trimetal en Crown). Ontdek naast de goedkope Levis verf en Trimetal ook het engelse merk Crown, officiële leverancier van het Engelse hof. Indien u moeite heeft met het kiezen van een kleur, stellen wij online onze levis waaiers ter uwe beschikking. Deze waaier laat toe een keuze te maken tussen de verschillende kleuren van het levis gamma.

Indien een reeds geschilderde muur zich in goede staat bevindt is het niet nodig om een primer aan te brengen behalve bij aanwezigheid van vlekken of als u een donkere of felle kleur moet overschilderen.

   

Verfijn hieronder uw bestemming.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0