Snel zoeken

Beste verkoop

 • Waterverf
  Waterverf

  Bij Paint Trade, de Brusselse verfwinkel die zich bezighoudt met aan huis leveringen over heel België, vindt u de nodige goedkope en professionele penselen voor uw binnenmuren (penselen voor waterverf, platte penselen, puntige penselen, ronde borstels, vierkantige borstels,…) Vind bij Paint Trade de beste promoties op verf en verfmateriaal.

 • Synthetische verf
  Synthetische verf

  Bij Paint Trade, de online verfwinkel bij uitstek, vind je een breed aanbod aan penselen voor alle verschillende ondergronden. Ontdek bij ons de verschillende professionele schilderspenselen aan verscheidene kortingen. Vind in onze rubriek over Schildersmateriaal meer informatie over penselen voor olieverf.

 • Lazuur
  Lazuur

  Bij Paint Trade Centre, de verfwinkel in Brussel zal u versteld staan van de aangeboden prijzen voor lazuurpenselen. Kies de lazuurpenselen voor hout die het meest geschikt zijn voor uw ondergrond. Indien u niet weet welk penseel u moet kiezen voor de verf, breng dan een bezoekje aan het online artikel over welk penseel je het beste gebruikt in onze rubriek Schildersmateriaal.

 • Vitrificateurs et vernis
  Vitrificateurs et vernis

  Paint Trade Centre, de online verfwinkel verkozen door experten, beschikt over een breed aanbod aan goedkope penselen voor het lakken van uw trap, parket, tafel,… Bij Paint Trade vindt u de goedkoopste en meest professionele lakpenselen.

 • Vernis
  Vernis

  Ontdek het meest geschikt type penseel voor vernis bij Paint Trade, de goedkope verfwinkel in België. Kies het juiste penseel die u toelaat het vernis op een efficiënte manier aan te brengen op hout. Bij Paint Trade vindt u goedkope en professionele penselen.

 • Speciaal
  Speciaal

  Bij Paint Trade, de verfwinkel in Brussel, vindt u voor de beste prijs Levis verf, de speciale penseel voor moeilijke hoeken, de penseel voor radiators en de hoekpenselen die nodig zijn voor het verven van nauwe en moeilijk bereikbare hoeken.

Bekijk 1 - 9 van 9 items
Bekijk 1 - 9 van 9 items

Borstels 

Bij Paint Trade, de online verfwinkel bij uitstek, vind je een breed aanbod aan penselen (platte penselen, puntige penselen, ronde en vierkantige verfborstels, plamuurborstels…) Wie bieden kwaliteitsvolle en professionele borstels aan lage prijzen. Bij Paint Trade ontdekt u welk type penseel u nodig heeft om uw verfwerk uit te voeren. Wij nodigen u uit onze rubriek over Schildersmateriaal te bezoeken om meer te weten te komen over de verschillende verfpenselen.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0