Snel zoeken

Catalogus

Geactiveerde filters:

  Beste verkoop

  • Reeds geverfd
   Reeds geverfd

   Zin om uw radiatoren te herschilderen? Paint Trade is de professionele verfwinkel die u kan vertrouwen in Brussel. Wij selecteren voor u de beste verfmerken (Levis, Trimetal, Crown) om uw radiatoren te renoveren of voor het schilderen van een gietijzeren radiator. Bij Paint Trade vindt u verf aan discount prijs en het advies van gespecialiseerd personeel in alle producten die wij verkopen.

  • Geroest
   Geroest

   Indien u van plan bent om een geroeste radiator te herschilderen die afpelt dan is de eerste raad die u krijgt van het Paint Trade team om deze zorgvuldig af te schuren en nadien te verven. Paint Trade Centre, de goedkope verfwinkel in Brussel, stelt u verschillende producten voor van grote merken aan de beste prijzen. De verf van Levis, Trimetal en Crown zijn voordelig in prijs dankzij onze groothandel voorwaarden.

  Bekijk 1 - 24 van 24 items
  Bekijk 1 - 24 van 24 items

  Radiatoren 

  Paint Trade Centre, specialist in de verkoop van goedkope verf in Brussel, biedt producten aan voor het verven van radiators. Verf van Levis, Trimetal en Crown beschikken over professionele verf aan discount prijzen. Kies tussen twee opties om toegang te krijgen tot het juiste product voor uw toepassing. Een reeds geverfde radiator of een nieuwe radiator behoeven niet noodzakelijk een primer. Daar tegenover zal een geroeste radiator eerst moeten behandeld worden om nadien een eindlaag te kunnen aanbrengen. Wij bieden penselen en radiator borstels aan met speciaal handvat om moeilijke hoekjes te kunnen bereiken en het werk te veregemakkelijken.   

  Verfijn hieronder uw bestemming.

  Recently Viewed

  No products

  Menu

  Vergelijken 0