Snel zoeken

Catalogus

Geactiveerde filters:

  Beste verkoop

  • Afplakband
   Afplakband

   Paint Trade Centre, de verfwinkel van hoge kwaliteit aan kortingprijzen beschikt in zijn assortiment over een breed gamma aan afplakband. De verschillende kleuren stemmen overeen met een precies gebruik ervan (voor binnen- of buitengebruik is afplakband vereist voor deuren en ramen of voor meer delicate ondergronden zoals behangpapier). Bij ons vindt u ook afplakband die geschikt is voor het afbakenen van de te verven oppervlakte. Voor meer informatie over de verschillende soorten afplakband kan u terecht op onze website waar u een meer gedetailleerde uitleg vindt.

  • Bescherming voor de schilder
   Bescherming voor de schilder

   Bij Paint Trade, de goedkope verfwinkel in Brussel vindt u al de nodige producten voor uw verfwerk. Verfmaskers, schildersbrillen (plastieken beschermingsbril) en schildershandschoenen (in katoen of wegwerphandschoenen).

  • Afbijtmiddel, reiniger
   Afbijtmiddel, reiniger

   Ontdek onze afbijtmiddelen voor hout en verf van V33 en Polyfilla aan de laagste prijzen bij Paint Trade. Paint Trade Centre, de online verfwinkel bij uitstek in België, biedt eveneens producten aan voor het afnemen van behangpapier en vliesbehang van het merk Polyfilla.

  • Plamuur
   Plamuur

   Paint Trade Centre, de nummer één in de goedkope verf in België, biedt plamuursel van grote merken aan lage prijzen (Polyfilla, Semin). opvullen, gelijkmaken, plamuren, afwerken… In onze online verfwinkel ons vindt u plamuursel voor gevels of voor binnenmuren.

  • Mastic
   Mastic

   Paint Trade Centre, de goedkope en online verfwinkel in Brussel beschikt over een breed aanbod aan mastic (Elastofill, Soudal, Owatrol,...). Bij Paint Trade vindt u siliconenkitten en acrylaatkitten aan zeer scherpe prijzen.

  • Andere
   Andere

   Indien u op zoek bent naar een verfwinkel waar u al het nodige materiaal in één keer kan kopen, bent u bij Paint Trade, de goedkope en online verfwinkel, aan het juiste adres ! Wij zijn te vinden in Brussel en Lot, en dankzij onze aan huis leveringsdienst kunt u uw verf en materiaal nu overal in België laten leveren. Wij verkopen eveneens spatels, paletten, sponzen, stoffen doeken, en al het andere noodzakelijke voor het kuisen van materiaal na gebruik.

  Bekijk 1 - 18 van 18 items
  Bekijk 1 - 18 van 18 items

  Allerlei 

  Paint Trade Centre, de online goedkope en professionele verfwinkel, biedt al het nodige materiaal : maskeertape (ook wel maskeerplakband, afplakband of masking tape genoemd) is nodig voor het bereiden en beschermen van de te verven oppervlaktes. Glasvezel, overschilderbaar vliesbehang, (ook wel verfpapier genoemd), plamuursel, afbijtmiddel, verfkits, kroonlijsten, rozetten, en nog vele andere producten.

  Recently Viewed

  No products

  Menu

  Vergelijken 0