Snel zoeken

Beste verkoop

 • Hout
  Hout

  Paint Trade Centre biedt een assortiment aan van goedkope kwaliteitsverf voor het verven van houten meubels of om ze te renoveren. Wij stellen u de best gekende verfmerken aan tegen een goedkopen verf prijs. Alle verf van Levis, Trimetal, V33 en Crown voor het verven van keukenmeubels of het renoveren van meubels, het vernissen van hout en het lakken van hout kan u bij ons vinden. Ook advies ivm het ververn van binnen houtwerk vindt u in onze rubriek Veel gestelde vragen en een video tutorial is beschikbaar over hoe verf ik een houten meubel.

 • MDF, melamine, laminaat
  MDF, melamine, laminaat

  Paint Trade Centre, uw vertrouwelijke groothandel in professionele verf biedt u steeds de beste merken verf aan (Levis, Trimetal, V33, Mathys en Crown) aan interressante prijzen. Jaren ervaring hebben ons de moglijkheid geboden deze selectie te creëren van beste producten voor het verven van MDF meubelen, melamine of laminaat. Indien u uw IKEA meubelen wilt schilderen dan vindt u hieronder al wat u nodig hebt. Kies Mathys of Crown voor het verven van laminaat in uw keuken.

 • PVC
  PVC

  Paint Trade biedt u verschillende producten aan voor het verven van een PVC meubel en in het bijzonder goedkope professionele verf, onze specialiteit dankzij onze voorwaarden als groothandel. Indien u niet alleen verf zoekt maar ook advies neem dan een kijkje op onze rubriek Advies of kom langs in onze verfwinkels in Brussel.

 • Metaal
  Metaal

  Indien u zich afvraagt welke producten u moet gebruiken voor het verven van een metalen meubel, geniet dan van onze selectie producten. Paint Trade Centre, de professionele verfwinkel echt veel goedkoper, werkt met grote verfmerken: Levis, Trimetal, Crown. Wij bieden de meest efficiënte producten aan voor het verven van metaal meubelen.

per pagina
Bekijk 1 - 30 van 75 items
Bekijk 1 - 30 van 75 items

Meubels 

De verf van Levis, Trimetal, V33 en Crown maakt deel uit van onze selectie van professionele verfmerken. Paint Trade biedt haar klanten niet alleen kwaliteitsverf voor het schilderen van meubels, ze geeft ook doelgericht advies en tips om te verven in onze rubriek Advies en Veel gestelde vragen. Onze condities als groothandel laten ons toe aan onze klanten discount prijzen aan te bieden het hele jaar door. Bezoek onze pagina aanbiedingen om op de hoogte te blijven.   

Verfijn hieronder uw bestemming.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0