Snel zoeken

Deuren, ramen en daklijsten

Catalogus

Geactiveerde filters:

  Beste verkoop

  • Hout
   Hout

   Paint Trade Centre, de goedkoopste verfgroothandel in België biedt u producten aan van de beste merken (Levis, Trimetal, Sandtex, V33...) voor het schilderen van een voordeur in hout en houten ramen. Vergeet niet een kijkje te nemen op onze promotie pagina.

  • Aluminium
   Aluminium

   Voor uw aankopen van goedkope verf in Brussel en online biedt Paint Trade Centre u de beste prijzen aan. Vind er de geschikte producten voor het verven van aluminium buiten. U vindt er verf voor deuren en ramen buiten in aluminium en producten voor de behandeling van corrosie van aluminium. Kies onder meer tussen de merken Levis, Trimetal, Sandtex, V33, Hammerite. Aluminium oxyde verwijderen wordt kinderspel na het aanbrengen van het meest geschikte product. 

  • PVC
   PVC

   Paint Trade centre is de goedkope verfwinkel in Brussel en in België dankzij onze leveringsdienst van verf aan huis. Paint Trade vereenvoudigd uw verf aankopen door een selectie professionele verfmerken aan te bieden aan onklopbare prijzen. Verf van Levis, Trimetal, Sandtex of V33 met kortingen die u zullen aanzetten om uw PVC voordeur en uw PVC ramen met de beste producten te herschilderen.

  Bekijk 1 - 23 van 23 items
  Bekijk 1 - 23 van 23 items

  Deuren, ramen en daklijsten 

  Maak gebruik van onze tips en advies voor buitendeuren en vensters schilderen en voor  een houten  garagepoort schilderen. Wij bieden reeds jaren kwaliteit en uitzonderlijke prijzen aan in onze verfwinkels in Brussel. Haal uw voordeel uit onze website en de mogelijkheid om uw verfaankopen voortaan online te doen en om aan huis geleverd te worden aan interressante prijzen. Ontdek alle producten om uw deuren te verven of te renoveren of uw ramen en sierlijsten te schilderen.

  Recently Viewed

  No products

  Menu

  Vergelijken 0