Overschilderen van de tegelvloeren met speciale renovatieverf van V33

Hierna onze tips voor het voorbereiden van uw tegelvloeren en het gemakkelijker maken om de renovatieverf aan te brengen.

Hoewel het zeker mogelijk is om een tegelvloer te schilderen, dient u eraan te denken dat deze bewerking niet geschikt is voor alle soorten tegels. Natuursteen of terracotta tegels hebben een poreus en onregelmatig oppervlak, het is daarom niet raadzaam om deze te schilderen. Tegels in aardewerk of zandsteen kunnen worden geschilderd zonder problemen met een bijzonder sterke polyurethaan tegel- of vloerverf. U kunt beschadigde tegels repareren, gaten afdichten en uitsparingen in de vloertegels repareren zonder alles te vervangen. De verf verbergt de reparatie.

Met de verven die beschikbaar zijn op de markt, is het gemakkelijk om een kamer te transformeren tegen een lagere kostprijs en zonder veel werk.

De verf Renovation Perfection Vloer & Trap wordt in een waaier van moderne tinten geleverd. Als u de kleur die bij u past niet vindt, neem dan contact met ons op en wij bieden u oplossingen.

   

Renovatie Perfection verven- te downloaden documenten

Renovatie Perfectionkleurenwaaier

Renovatie Perfection handboek

  

De ‘V33 renovatie tegelvloeren’-video hieronder geeft u alle tips om uw tegel in een oogwenk te renoveren.

   

       

Hoe de V33 renovatie van tegelvloeren-verf op de juiste manier aanbrengen

   

1. Bereid het te schilderen oppervlak voor

In het geval van beschadigde tegels, herstel of vervang ze. Sluit de gaten in de tegels en voegen. AFWASSEN is noodzakelijk: gebruik hiervoor een reinigingsmiddel op basis van soda (alkalisch) zoals Solarine of St. Marc. Besteed extra aandacht aan de tegelvoegen, gebruik hiervoor een schuursponsje of borstel. Het is raadzaam om de V33 vloerbereider of de V33 grondshampoo te gebruiken. Spoel na en laat 24 uur drogen.

  

2. Bescherm de muren

Bescherm dan de niet te schilderen oppervlakte af met plakband. Het plakband moet worden verwijderd voordat de verf volledig gedroogd is.

   

3. Breng de verf Renovation Perfection Vloer & Trap van V33 aan.

Als u het product van V33 Reno niet gebruikt, kunt u ook gebruik maken van de Producten die hier worden gepresenteerd.

In de pot bevindt zich onder aan het deksel een dosis additief dat EERST bij de verf moet worden gevoegd. Maak de verpakking los en giet de volledige inhoud in de verfpot, meng en breng de verf aan. De verf waaraan het additief is toegevoegd dient binnen 10 dagen te worden verwerkt. Daarna zijn de hechting en de eigenschappen niet meer hetzelfde.

Breng de verf aan in gelijkmatige, gekruiste lagen en vermijd overlappingen. Verf eerst de omtrek van de vloer met de borstel en ga verder met de rol. Voor een duurzame, slijtvaste afwerking moeten twee verflagen aangebracht worden.

Breng een tweede verflaag aan. Voor het beste resultaat, is het essentieel om 2 lagen verf toe te passen.

Ingebruikname van de ruimte: beloopbaar na 12 uur. Omdat de verflaag pas na 15 dagen haar uiteindelijke sterkte bereikt, mogen de geverfde oppervlakken de eerste 15 dagen niet worden belast (vermijd stoten, vlekken, schoonmaken ...)

Gebruik geen schuurspons.

    

Voordelen van V33 reno verf voor tegelvloeren

  • Hecht probleemloos op gladde en gesloten ondergronden.
  • Is stootvast, bestand tegen vallende voorwerpen en intensief beloopbaar.
  • Is bestand tegen vlekken en vuil.
  • Is bestand tegen veelvuldig schoonmaken met courante huishoudproducten.
  • Druipt niet, ook niet op verticale oppervlakken zoals plinten.

   

Voorbereiding van vloeren, maak gebruik van de V33 vloerbereider of de 3V3 grondshampoo

De Hechtingsversterker tegelvloeren, verbetert de poreusheid van de vloeren en dus de hechting van de verf. Dit product is noodzakkelijk op marmer (zeer glad oppervlak) en is geschikt voor tegel-marmer-en betonvloeren, al dan niet geverfd, zonder afwerking met was of olie.


Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0