Snel zoeken

Beste verkoop

 • Binnen
  Binnen

  Ontdek onze promoties op vernis en olie die gebruikt worden voor het verzekeren van de bescherming en decoratie van schrijnwerk voor binnen (deuren, châssis, timmerwerk), van parket en van meubelen.

 • Buiten
  Buiten

  Ontdek al onze producten ter behandeling en bescherming van hout buiten, deze zijn zeer bestendig en duurzaam indien men ze goed onderhoudt. De belangrijkste vijanden van hout voor buiten zijn UV stralen en vochtigheid. UV stralen veroorzaken, net zoals voor onze huid, kleine spleten die de vochtigheid binnenhouden, na een tijd zal dit de plaatsing van schimmels bevorderen. Om dit te vermijden bieden wij een gamma aan vernis, lazuur en olie aan de beste prijzen om uw luiken, chassis, deuren, terrassen, tuinhuisjes en tuinmeubilair te beschermen.

 • Schimmel en insecten
  Schimmel en insecten

  De hieronder beschreven producten helpen bij de weerstand tegen houtwormen en voorkomen nieuwe invasies. De producten bieden zowel een verzorgende als preventieve behandeling van het hout voor binnen en buiten. Indien u het hout wil beschermen tegen verroting, schimmel en xylophage insecten, kan u eveneens deze producten aan groothandelprijzen terugvinden in onze verfwinkels

Bekijk 1 - 30 van 30 items
Bekijk 1 - 30 van 30 items

Houtbehandeling 

In ons assortiment als verfgroothandel vindt u al de nodige producten voor de behandeling en bescherming van hout, en dit aan de beste prijzen. Olie, parketvernis, trapvernis en lazuur aan professionele kwaliteit voor zowel schrijnwerk als voor bescherming tegen schimmel en insecten zijn in voorraad bij Paint Trade Centre.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0