Snel zoeken

Beste verkoop

 • Parket / planken vloer
  Parket / planken vloer

  Voor het verzekeren van de bescherming van parket en bevloering, heeft u bij Paint Trade Centre, de keuze tussen verschillende olieën en vernissen van professionele kwaliteit van merken zoals Plastor en V33, en dit steeds aan de beste prijzen.

 • Deuren, ramen, lambrisering
  Deuren, ramen, lambrisering

  Indien u het brute aspect en de nerven van het hout liever behoudt en het schrijnwerk dus niet wenst te verven, gebruikt u best een vernis, olie of lazuur die transparant of ondoorschijnend is, op waterbasis voor binnen schrijnwerk. Universele lazuren kunnen gebruikt worden voor het hout zowel binnen als buiten te behandelen in een tint naar keuze. 

 • Trappen
  Trappen

  In onze verfwinkels in Brussel vindt u eveneens olie en vernis ter bescherming van houten trappen, voor zowel ruw als meer gedetailleerd werk, en dit aan de beste prijzen. Anti-slip trapvernis op waterbasis droogt snel en is geurloos. Dit product bevat polyurethaan hars die duurzaamheid verzekert. 

 • Plafond
  Plafond

  Moet u uw plafond en plankjes vernissen of beschermen om de bescherming van uw lambrisering tegen vochtigheid en vetten te verzekeren ? Paint Trade Centre biedt een adequaat vernis aan een goede prijs.

 • Meubels
  Meubels

  Zin om uw meubels te verfrissen of nood aan bescherming van een ruwe houten ondergrond ? Wij bieden goedkope oplossingen ! Verschillende soorten olie, wax, lazuur of vernis staan toe uw kasten, tafels, en andere meubelen te beschermen. 

Bekijk 1 - 19 van 19 items
Bekijk 1 - 19 van 19 items

Binnen 

Ontdek onze promoties op vernis en olie die gebruikt worden voor het verzekeren van de bescherming en decoratie van schrijnwerk voor binnen (deuren, châssis, timmerwerk), van parket en van meubelen.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0