Snel zoeken

Catalogus

Geactiveerde filters:
  Afwerking

  Beste verkoop

  • Poederige oppervlakken
   Poederige oppervlakken

   Hieronder vindt u alles wat u nodig hebt om uw gevel te vernieuwen, evenals de producten voor het stabiliseren van uw poederige/zanderige muren alvorens ze te schilderen. Paint Trade Centre, de referentie verfwinkel voor professionele verf in België, biedt producten aan voor het voorbereiden van een muur alvorens te verven. Wij selecteren voor u de beste verfmerken zoals Levis, Trimetal en Sandtex, in promotie het hele jaar door dankzij onze groothandel voorwaarden.

  • Bakstenen
   Bakstenen

   Vindt de beste producten voor het verven van een bakstenen gevel bij Paint Trade Centre. Onze verfwinkels in Brussel zijn synoniem van professionalisme en kwaliteit sinds jaren. Wij stellen de verf voor van Levis, Trimetal en Sandtex voor het verven of renoveren van een bakstenen gevel. Paint Trade verzorgt ook levering van verf aan huis. Geniet van onze kortingen en promoties op de Levis verf en andere merken het hele jaar door.

  • Cementwerk
   Cementwerk

   Paint Trade biedt u alle producten aan om buiten te verven et alles wat nodig is voor de renovatie van een gevel. Vind hieronder de producten van de beste merken voor buitenmuren in cement. Handel in alle vertrouwen bij de aankoop van uw Levis verf, Trimetal of Sandtex verf en ontdek onze promoties. Geef uw gevel de verf die hij verdient.

  • Gevelpleister
   Gevelpleister

   Paint Trade Centre, de groothandel in verf die u de beste prijzen aanbiedt op de verf van Levis, Trimetal en Sandtex, maakt een selectie van de producten voor het verven van een gevel in crepi. Ontdek al onze promoties en kortingen op de grootste professionele verfmerken. Indien u inlichtingen nodig hebt aarzel niet om ons te contacteren per telefoon, email of in één van onze verfwinkels in Brussel.  

  • Reeds geverfde muren
   Reeds geverfde muren

   Paint Trade Centre begeleidt u in de beslissing om uw gevel te herverven. Wij bieden u een selectie aan van producten van de beste verfmerken aan interessante prijzen. Indien uw gevel geen specifieke problemen heeft en reeds geschilderd is geweest koop dan gerust uw verf online. Als deze echter problemen vertoont dan moet u deze eerst oplossen alvorens de verf aan te brengen. Indien u gepersonaliseerd advies wenst aarzel niet om ons te contacteren of om langs te komen in één van de verfwinkels in Brussel.

  Bekijk 1 - 13 van 13 items
  Bekijk 1 - 13 van 13 items

  Muren en gevels  

  Voor uw online verfaankopen of directe aankopen in de winkel (in Brussel en in Lot), biedt Paint Trade Centre u de beste verfmerken aan voor buitenshuis verf en voor gevels. Wij verkopen verf Levis, Sandtex et Trimetal, dit zijn professionele merken die een uitstekend resultaat verzekeren. Ontdek hoe je het best buitenmuren en gevels verft met de beste professionele verf aan lage prijzen. Om een kleur te kiezen, zoek je het best onze online waaiers op, daar vindt je het volledige aanbod aan Levis kleuren.

  Recently Viewed

  No products

  Menu

  Vergelijken 0