Snel zoeken

Catalogus

Geactiveerde filters:

  Beste verkoop

  • Hout
   Hout

   De erkoop van goedkope verf is één van de sterke punten van Paint Trade. Jarenlange expertise in de wereld van de verf zijn ter beschikking gesteld van onze klanten. Eerst kiezen wij voor de grote merken verf voor u uit zoals Levis, Trimetal, V33 of Crown en dan adviseren wij u hoe onze producten te gebruiken. Koop uw verf online of in onze verfwinkels in Brussel en in Lot. Bekijk onze video tutorials in de rubriek Advies om de tips te ontdekken over een houten trap verven.

  • Metaal
   Metaal

   Paint Trade Centre, gespecialiseerd in de verkoop van professionele verf sinds jaren, stelt u de beste producten voor om uw metalen trap te verven. U vindt bij ons metaalverf voor het verven van een metalen trap in de merken Levis, Trimetal, Hammerite en Crown. Koop goedkope verf dankzij onze maandelijkse promoties.

  • Ruw Beton
   Ruw Beton

   Indien u een ruw betonnen trap hebt dan vindt u in de verfwinkel Paint Trade alle producten voor het verven en behandelen van beton. Bij Paint Trade kan u verf online kopen en goedkope levering van verf verkrijgen of deze afhalen in één van onze verfwinkels in Brussel, Neder-over-Heembeek en Lot. Raadpleeg ons Advies en Veel gestelde vragen om de specificiteiten te kennen van beton en het goede product te kiezen. 

  • Tegels/ Glad beton
   Tegels/ Glad beton

   De goedkope professionele verf is het stokpaardje van Paint Trade Centre, de verfwinkel met referenties in Brussel. Wij bieden professionele kwaliteitsverf aan aan aan voordelige prijs. Dit het hele jaar door met super promoties drie keer per jaar tijdens opendeurdagen. U vindt ij ons verf van de merken Levis, v33Trimetal en Crown voor het verven van een tegeltrap, verven van vloertegels en het renoveren van een betegelde trap die verouderd is.

  per pagina
  Bekijk 1 - 30 van 45 items
  Bekijk 1 - 30 van 45 items

  Trappen 

  Voor uw aankopen van verf in Brussel en in België biedt Paint Trade Centre de beste verf kwaliteit-prijs verhouding aan. De grote professionele verfmerken zoals Levis, Trimetal, Sikkens, V33 of Crown zijn het hele jaar door in promotie. Vindt er de geschikte goedkope verf naar uw keuze voor het verven van een trap

  Verfijn hieronder uw bestemming.

  Recently Viewed

  No products

  Menu

  Vergelijken 0