Snel zoeken

Beste verkoop

 • Geplafonneerd / Gyproc
  Geplafonneerd / Gyproc

  Paint Trade Centre, adviesexpert in de online en Brusselse verfverkoop biedt professionele verfmerken aan scherpe prijzen. Koop verf van Levis, Trimetal, Mathys et Crown aan onklopbare prijzen. Vind de geschikte verf voor uw gyproc plafond. Wil u weten hoe u een gyproc plafond verft ? Raadpleeg onze adviesvideo in de rubriek Technisch Advies.

 • Barsten/scheuren
  Barsten/scheuren

  Paint Trade Centre is gespecialiseerd in de professionele online verfverkoop en biedt eveneens plamuur van kwaliteit aan. Wacht niet langer en raadpleeg ons gamma aan promoties voor plamuur. Muren herstellen is nog nooit zo simpel geweest dankzij onze selectie uit de beste producten (Polyfilla,Toupret, Semin, …)

 • Beton
  Beton

  Lees onze tips en advies voor het verven van een betonnen plafondPaint Trade Centre, de specialist in online verfverkoop, biedt u de beste promoties aan om uw betonnen plafond te verven. De beste prijzen voor de Levis primer en andere merken (Trimetal, Mathys, Crown, ...) vindt u bij ons. 

 • Hout
  Hout

  Paint Trade Centre, de goedkope verfwinkel biedt een uitgebreide keuze aan kwaliteitsproducten aan voor het behandelen van hout. Naast de verf van het merk Levis, raden wij ook alle producten aan uit het gamma van Trimetal, Mathys, Crown, Sikkens … bij het herschilderen van uw lambrisering en latten. Kies uit ons breed aanbod aan professionele verf aan kortingen en laat uw verf aan huis leveren! Indien uw tips en raad wenst over het verven van uw houten plafond, breng dan een bezoekje aan onze rubriek Technisch Advies.

 • Bevlekte plafonds
  Bevlekte plafonds

  Indien u hardnekkige vlekken moet bedekken ten gevolge van waterschade of nicotinevlekken, roet, schimmel, roestvet dan is het gebruik van een primer noodzakelijk. Uw goedkope verfwinkel in Brussel en in Lot, Paint Trade Centre, heeft deze voor u klaar door de beste verfmerken aan te bieden (Levis, Trimetal, Crown) en professionele producten voor het vewijderen van vochtige vlekken van nicotine, roet of voor het verwijderen van schimmel. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen naar onze Veel gestelde vragen over plafonds en ons video advies.

 • Reeds geverfde plafonds
  Reeds geverfde plafonds

  Paint Trade Centre, de goedkope verfwinkel die leveringen van verf aan huis bezorgd, biedt u de beste verfmerken (Levis, Trimetal, Crown) om een plafond te herschilderen. Mocht u advies nodig hebben voor het verven van een plafond, raadpleeg onze rubriek Video advies of Veel gestelde vragen.

per pagina
Bekijk 1 - 30 van 55 items
Bekijk 1 - 30 van 55 items

Plafond 

Paint Trade, uw Brusselse en online verfwinkel biedt u al het nodige aan bij het verven van uw plafond. Raadpleeg onze verf promoties voor uw aankopen van de beste verfmerken (Wij bieden verf aan van Levis, Trimetal, Mathys, Crown, …).

Verfijn hieronder uw bestemming.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0