Overschilderen van wandtegels met de speciale renovatieverf van V33

Wilt u de inrichting van uw keuken, badkamer of toilet veranderen? Muurtegels in uw oude keuken of badkamer overschilderen? Het is gemakkelijk! Hier zijn onze tips om uw tegel voor te bereiden en het verven gemakkelijker te maken.

Voor het overschilderen van muurtegels, zijn er speciale verven op de markt. Een beschadigde tegel hoeft u niet te vervangen. U repareert de beschadigingen, en schildert de tegel vervolgens over. Daarna is er niets meer van de reparatie te zien.

Alle tegels, klein of groot, donker of licht, kunnen worden overschilderd. Met de Renovatie muurtegels verf van V33, is het zeer gemakkelijk om de tegels strak over te schilderen. Uw keuken of badkamer transformeert u tegen een lage kostprijs en zonder veel werk.

De speciale renovatieverven van V33 bieden een scala aan moderne tinten aan. Als u de tint die bij u past niet vindt, neem dan contact met ons op en wij bieden u een oplossing.

   

Renovatie Perfection verven- te downloaden documenten

Renovatie Perfection kleurenwaaier

Renovatie Perfection handboek

   

Aarzel niet, probeer het!

Heeft u twijfels over uw kleur, wilt u een decoratie maken of heeft u een klein formaat nodig voor bewerking? Ontdek het nieuwe testerformaat 75 ml.

  • testeurs v33 cuisine
  • testeur v33 salle de bain

  

De video over de V33 renovatie geeft u alle trucs om uw muurtegels te renoveren in een oogwenk.

  

     

Hoe de renovatie verf van V33 toe te passen op muurtegels?

1. Bereid het te schilderen oppervlak voor

In het geval van beschadigde tegels, herstel of vervang ze. Dicht de gaten in de tegels en voegen. AFWASSEN is noodzakelijk: gebruik hiervoor een reinigingsmiddel op basis van soda (alkalisch) zoals Solarine of St. Marc. Besteed extra aandacht aan de tegelvoegen, gebruik hiervoor een schuursponsje of borstel. Haal eventuele siliconevoegen weg, voor u begint te schilderen.

2. Bescherm de ruimte

Voordat u begint met het schilderen van de muurtegels, is het het beste om alle accessoires te verwijderen (haken, spiegels...). Bescherm het sanitair en de vloer met een plastic dekkleed. Berscherm de niet te schilderen oppervlaktes af met plakband. (Plinten, pluggen en knopjes, kranen, enz.). Denk eraan het plakband te verwijderen voordat de verf volledig gedroogd is.

3. Breng de V33 Renovatie Perfectionverf aan.

Als u geen gebruik maakt van het V33 Reno product, dient u een speciale tegelprimergebruiken, zie deze Video.

Zo niet, meng dan het product tot er een homogene textuur wordt verkregen. De verf waaraan het additief is toegevoegd moet binnen 10 dagen worden verwerkt. Daarna zijn de hechting en de eigenschappen niet meer hetzelfde.

Begin met de hoeken en kanten van het eerste te schilderen oppervlak. Verdeel de verf gelijkmatig op de rol, en rol ze uit van boven naar beneden. Rol daarna van links naar rechts (gekruiste beweging). Rol nogmaals van boven naar beneden voor een perfect resultaat.

Voor een duurzame, sterke afwerking dienen twee lagen te worden aangebracht. (Handdroog: 4u - Tussen de lagen: 24u - Volledig droog: 72u). Voor de witte tint, is het aangeraden om een derde laag toe te brengen. Het duurt 24 uur voor de verf aan de muuroppervlakte droog is, en 3 dagen om de opervlakte te laten uitharden: Vermijd de eerste 20 dagen uw ondergrond te belasten (vermijd stoten, vlekken, schoonmaken…).

     

Voordelen van Renovatie verf muurtegels van V33 

  • Is bestand tegen verzorgings- en onderhoudsproducten: shampoo, douchegel, courante huishoudproducten, antikalkreinigers, verdund bleekwater, witte azijn, …
  • Schilfert niet af – De sterke verffilm is bestand tegen temperatuurverschillen: warm water, koud water.
  • Vermindert schimmelvorming.
  • Is afwasbaar.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0