Snel zoeken

Beste verkoop

 • Muren
  Muren

  Voor verf die u online of ter plaatse aankoopt biedt Paint Trade Centre u de beste merken aan voor binnenmuren (Levis, Trimetal en Crown). Ontdek naast de goedkope Levis verf en Trimetal ook het engelse merk Crown, officiële leverancier van het Engelse hof. Indien u moeite heeft met het kiezen van een kleur, stellen wij online onze levis waaiers ter uwe beschikking. Deze waaier laat toe een keuze te maken tussen de verschillende kleuren van het levis gamma.

  Indien een reeds geschilderde muur zich in goede staat bevindt is het niet nodig om een primer aan te brengen behalve bij aanwezigheid van vlekken of als u een donkere of felle kleur moet overschilderen.

     

  Verfijn hieronder uw bestemming.

 • Plafond
  Plafond

  Paint Trade, uw Brusselse en online verfwinkel biedt u al het nodige aan bij het verven van uw plafond. Raadpleeg onze verf promoties voor uw aankopen van de beste verfmerken (Wij bieden verf aan van Levis, Trimetal, Mathys, Crown, …).

  Verfijn hieronder uw bestemming.

 • Vloeren
  Vloeren

  De specialiteit van Paint Trade Centre is de goedkope verfverkoop zonder de kwaliteit te ondermijnen. Bij Paint Trade vindt u de grootste merken aan de laagste prijzen. (Verf van Levis, Trimetal ou Crown). Ontdek de producten om de vloer mee te reinigen en te behandelen en ontdek onze producten om een betonnen vloer, houten vloer of betegelde vloer te verven. Indien u advies nodig heeft voor het herschilderen van een keukenvloer, garagevloer, of badkamervloer, breng dan snel een bezoekje aan de rubriek voor Technisch Advies. 

  Verfijn hieronder uw bestemming.

 • Deuren, ramen en lambrisering
  Deuren, ramen en lambrisering

  Vind bij Paint Trade Centre, de winkel met goedkope verf in Brussel, alle producten voor uw binnen deuren, uw ramen en lambrisering in PVC en in hout te verven. Wij bieden het hele jaar lang promoties aan en wij werken steeds met grote verfmerken (Levis, Trimetal, V33, Crown...) Als u professionele kwaliteit en advies zoekt, aarzel niet en bezoek onze winkels in Brussel en in Lot.

 • Trappen
  Trappen

  Voor uw aankopen van verf in Brussel en in België biedt Paint Trade Centre de beste verf kwaliteit-prijs verhouding aan. De grote professionele verfmerken zoals Levis, Trimetal, Sikkens, V33 of Crown zijn het hele jaar door in promotie. Vindt er de geschikte goedkope verf naar uw keuze voor het verven van een trap

  Verfijn hieronder uw bestemming.

 • Radiatoren
  Radiatoren

  Paint Trade Centre, specialist in de verkoop van goedkope verf in Brussel, biedt producten aan voor het verven van radiators. Verf van Levis, Trimetal en Crown beschikken over professionele verf aan discount prijzen. Kies tussen twee opties om toegang te krijgen tot het juiste product voor uw toepassing. Een reeds geverfde radiator of een nieuwe radiator behoeven niet noodzakelijk een primer. Daar tegenover zal een geroeste radiator eerst moeten behandeld worden om nadien een eindlaag te kunnen aanbrengen. Wij bieden penselen en radiator borstels aan met speciaal handvat om moeilijke hoekjes te kunnen bereiken en het werk te veregemakkelijken.   

  Verfijn hieronder uw bestemming.

 • Meubels
  Meubels

  De verf van Levis, Trimetal, V33 en Crown maakt deel uit van onze selectie van professionele verfmerken. Paint Trade biedt haar klanten niet alleen kwaliteitsverf voor het schilderen van meubels, ze geeft ook doelgericht advies en tips om te verven in onze rubriek Advies en Veel gestelde vragen. Onze condities als groothandel laten ons toe aan onze klanten discount prijzen aan te bieden het hele jaar door. Bezoek onze pagina aanbiedingen om op de hoogte te blijven.   

  Verfijn hieronder uw bestemming.

per pagina
Bekijk 1 - 30 van 169 items
Bekijk 1 - 30 van 169 items

Verf voor binnen 

Paint Trade Centre, de specialist in professionele online verfverkoop in België, biedt de beste verfmerken aan voor binnenshuis verf (Levis, Crown en Trimetal). Ontdek naast de beste prijzen voor Levis verf, trimetal en Crown ook het volledige gamma aan levis kleuren en waaiers online op onze website.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0