Snel zoeken

Beste verkoop

Bekijk 1 - 2 van 2 items
Bekijk 1 - 2 van 2 items

Vochtige keldermuren 

Anti-vocht verf voor kelders

Buiten uitzonderlijke waterschade kan vocht in een kelder ook het resultaat zijn van een slecht afvoersysteem in de grond met water en vocht die uiteindelijk terecht komen in de muren. De capillaire kracht die in de muren weekt van de funderingen kunnen ook de oorzaak zijn voor een vochtige kelder.

Verschillende gecombineerde behandelingen zijn soms noodzakelijk : de verbetering van het ventilatiesysteem in uw kelder, de injectie van hars om de watertoevoer naar de funderingsmuren voorkomen, de drainage van de grond rond het huis en in de kelder om de evacuatie van het regenwater te verbeteren, of de installatie van een waterdicht membraan rond de funderingen om de infiltratie van water die het gevolg is van hydrostatische druk te voorkomen. Soms is een waterdicht omhulsel rond uw kelder de beste oplossing.

Alvorens de verf aan te brengen, moeten de muren eerst waterdicht gemaakt worden. Het product van Rubson natte keldermuren wordt gebruikt om de natte keldermuren en andere muren in gelijkaardige ruimtes af te dichten. Het gaat hier om een mengsel bestaande uit cement en ondoordringbaar hars. Deze zijn geschikt om de binnenkant van vijvers, zwembaden en watertanken te herstellen. Dit is eveneens geschikt voor douchecabines en muren en gronden van badkamers. Kan worden aangebracht op horizontale en verticale ondergronden, zolang deze poreus zijn zoals : bakstenen, stenen, bouwblokken en betonblokken. Deze mag NIET op kalkpleister of op niet-poreuze of amper poreuze ondergronden aangebracht worden zoals concreet beton.

De anti-vocht verf voor kelders is een witte bekleding van hoge kwaliteit om vochtplekken te voorkomen en te behandelen op alle types keldermuren, al dan niet ondergronds.

Deze anti-vocht verf voor kelders is gebruiksklaar, ze kan gemakkelijk en snel aangebracht worden en blokkeert het vocht in de muur. Deze verf kan men aanbrengen op alle soorten minerale ondergrond, zelfs vochtig. Dit kan vervolgens overdekt worden met plamuur, verf, bekledingen,… en kan zowel binnen als buiten aangebracht worden.

De anti-vocht verf voor kelders van Rubson is geschikt voor keldermuren en andere ondegrondse muren zoals garages,… Dit kan aangebracht worden op constructiemateriaal zoals beton, gips, mortel, cement, bakstenen, traliewerk, etc… ook al zijn ze vochtig. Indien de ondergrond niet vochtig is maar nat, gebruik dan het Rubson product voor natte keldermuren.

Is niet geschikt voor geverfde muren (in dit geval moet men eerst de verf afnemen). Is geschikt voor zowel binnen als buiten.

De anti-vocht verf voor kelders van Rubson is een bekleding op basis van synthetisch hars en bindende hydraulische componenten. Deze verf dringt in het oppervlak, creëert een chemische binding bij contact met vocht en creëert vervolgens vormt het product zich tot een geheel met de ondergrond ter bescherming van vochtigheidsinfiltraties. Dit voorkomt de zoutproliferatie (salpeter, Il empêche la prolifération des sels (salpêtre, minerale efflorescentie) en verbergt vlekken.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0