Samenwerking

Paint Trade Centre werkt samen met andere bedrijven om bijkomende diensten aan de bieden aan haar klanten. Dankzij deze samenwerking genieten onze klanten van betere prijzen en exclusieve voordelen.

    

LOXAM

  • loxam
  • 15% KORTING OP MATERIEELVERHUUR

    Heeft u een toestel nodig om uw behang te verwijderen, een steiger voor verbouwingen, een schuurmachine voor parket een schuurmachine voor uw plafonds en muren, een luchtontvochtiger voor gebouwen, een zandstraaltoestel, een hogedrukreiniger,... nodig? Al dit materiaal kan u vinden bij de Loxam agentschappen te Brussel. U geniet over een korting van 15% op vertoon van uw klantenkaart of factuur. Voor meer informatie over de Loxam diensten kan u terecht op onze website.

ARGEN-CO

  • argen-co-logo
  • De  coöperatie Argen-co omvat de medewerkers van de Argenta bank en biedt talloze kortingen en voordelen aan zijn klanten dankzij akkoorden met externe partners. Dit is eveneens het geval voor Paint Trade Centre, die een extra korting biedt op alle producten van Crown en Sandtex, aanvullend aan de 3 jaarlijkse opendeurweekends. 


Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0