Snel zoeken

Beste verkoop

 • Muren en gevels
  Muren en gevels

  Voor uw online verfaankopen of directe aankopen in de winkel (in Brussel en in Lot), biedt Paint Trade Centre u de beste verfmerken aan voor buitenshuis verf en voor gevels. Wij verkopen verf Levis, Sandtex et Trimetal, dit zijn professionele merken die een uitstekend resultaat verzekeren. Ontdek hoe je het best buitenmuren en gevels verft met de beste professionele verf aan lage prijzen. Om een kleur te kiezen, zoek je het best onze online waaiers op, daar vindt je het volledige aanbod aan Levis kleuren.

 • Vloeren en Trappen
  Vloeren en Trappen

  Vind een goedkope verf bij Paint Trade, de referende online professionele verfwinkel in België. Raadpleeg onze prijzen voor verf LevisTrimetal et Sandtex voor het verven een buiten vloer of trappen. Koop de beste professionele verf aan kortingprijzen.

 • Deuren, ramen en daklijsten
  Deuren, ramen en daklijsten

  Maak gebruik van onze tips en advies voor buitendeuren en vensters schilderen en voor  een houten  garagepoort schilderen. Wij bieden reeds jaren kwaliteit en uitzonderlijke prijzen aan in onze verfwinkels in Brussel. Haal uw voordeel uit onze website en de mogelijkheid om uw verfaankopen voortaan online te doen en om aan huis geleverd te worden aan interressante prijzen. Ontdek alle producten om uw deuren te verven of te renoveren of uw ramen en sierlijsten te schilderen.

 • Ijzerwerk
  Ijzerwerk

  Vind bij Paint Trade de producten voor het verven van alle metaal buiten. Raadpleeg onze prijzen voor metaalverf buiten, ferro of non-ferro. Tip van Paint Trade? Indien roest aanwezig, gebruik dan altijd eerst een anti-roest product. Ontdek onze promoties en kortingen om te genieten van de grote verfmerken Levis, Trimetal, V33, Hammerite en Sandtex.

 • Tuinhuis
  Tuinhuis

  De kleur van de verf van uw tuinhuis kan de sfeer in uw tuin volledig veranderen. Het goede product vinden voor uw tuinhuis is echter fundamenteel. Paint Trade Centre is hiervan goed bewust en dit motiveert ons om u elke dag weer opnieuw de beste producten aan te bieden. De grote professionele verfmerken (Levis, Sandtex, V33, Trimetal,...) beschikken over een breed kleuraanbod voor een houten tuinhuis. Bezoek ons kleuradvies in de rubriek Inspiratie, u vindt er decoratietips die u zullen helpen bij uw aankoop van verf online. Aarzel niet om ons te raadplegen per telefoon, mail of in één van onze verfwinkels in Brussel indien u vragen hebt.

 • Tuinhout
  Tuinhout

  Paint Trade presenteert een selectie van producten specifiek voor het verven van tuinhout. Indien u het tuinhout wilt behandelen (een houten hek verven, een houten poort schilderen of een hout omheining of het vernissen van een tuintafel) dan vindt u alle benodigdheden hieronder. Voeg aan uw professionele kwaliteitsverf de nodige rol of borstel toe voor een perfecte afwerking. Houd rekening met onze aanbevelingen tijdens uw online shoppen. Wij bieden ook goedkoopste levering aan huis aan in België.   

 • Tuinmeubelen
  Tuinmeubelen

  U vindt bij Paint Trade Centre de verf voor uw tuinmeubelen die u nodig hebt. Onze verfwinkels in Brussel vertegenwoordigen de beste combinatie tussen professionele verf en gepersonaliseerde aandacht voor onze klanten. Onze verftips en ons kleuradvies zullen ons altijd differenciëren van andere groothandelaars. Wij nodigen u uit om onze pagina aanbiedingen te raadplegen, geniet van onze maandelijkse promoties, van de kortingen op de prijzen van de verf van LevisSandtex, V33, Trimetal...

per pagina
Bekijk 1 - 30 van 53 items
Bekijk 1 - 30 van 53 items

Verf voor buiten 

Paint Trade Centre, de Belgische specialist in goedkope verf, biedt de beste verfmerken aan voor buitenverf (LevisSandtex en Trimetal). Bij Paint Trade vindt u naast de laagste prijzen voor Levis verf, ook alle Levis kleuren in onze online waaiers.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0