Snel zoeken

Deuren, ramen en lambrisering

Catalogus

Geactiveerde filters:

  Beste verkoop

  • Hout
   Hout

   De verfwinkel met referenties in Brussel, Paint Trade Centre, biedt u de mogelijkheid tot levering van verf aan huis overal in België en in Luxemburg. Ontdek bij Paint Trade Centre producten die helemaal niet duur zijn voor het verven van hout. U vindt er een selectie van primer voor hout en al de kwaliteitsverf van de beste merken voor het schilderen van deuren in hout evenals uw ramen en lambriseringen. Aarzel niet om te gaan kijken naar ons video advies over hoe verf ik binnendeuren en ramen in hout

  • Aluminium
   Aluminium

   Zoekt u goedkope verf maar kwaliteitsverf voor het schilderen van uw aluminium deuren ? Dan bent u op de goede website. Paint Trade Centre, de verfwinkel echt veel goedkoper, biedt u de beste merken verf aan (Levis, Trimetal, Crown...) aan discount prijzen. Bij nodigen u uit om ons video advies te bekijken over hoe verf ik aluminium. U ontdekt er de tutorial van een professionele schilder die u uitlegt geeft over hoe een aluminium venster schilderen. Bij twijfel of nood aan gepersonaliseerd advies kom gerust langs in één van onze verfwinkels in Brussel, ten noorden en ten zuiden van Brussel.  

  • PVC
   PVC

   Paint Trade Centre, de verfwinkel die levering van verf aan huis bezorgt, biedt u de beste verfmerken aan (Levis, Trimetal, V33, Crown...) over PVC ramen verven, deuren of lambrisering. Ontdek onze maandelijkse promoties voor Levis verf, Trimetal verf, en het V33 gamma.

  per pagina
  Bekijk 1 - 30 van 36 items
  Bekijk 1 - 30 van 36 items

  Deuren, ramen en lambrisering 

  Vind bij Paint Trade Centre, de winkel met goedkope verf in Brussel, alle producten voor uw binnen deuren, uw ramen en lambrisering in PVC en in hout te verven. Wij bieden het hele jaar lang promoties aan en wij werken steeds met grote verfmerken (Levis, Trimetal, V33, Crown...) Als u professionele kwaliteit en advies zoekt, aarzel niet en bezoek onze winkels in Brussel en in Lot.

  Recently Viewed

  No products

  Menu

  Vergelijken 0