Snel zoeken

Beste verkoop

 • Deuren, ramen, daklijsten
  Deuren, ramen, daklijsten

  Bent u op zoek naar een duurzame en decoratieve lazuur voor hout buiten, die tevens een optimale bescherming biedt tegen schrammen en vuil ? Hier vindt u de ideale en goedkope bescherming voor vensters, chassis en deuren in het online assortiment. 

 • Tuinhuis
  Tuinhuis

  Indien u wenst de structuur en het patroon van uw tuinhuis te behouden, is een product ter kleuring van het hout die het beschermt tegen regen en veroudering ideaal. Kleurloze lazuur of lazuur in verschillende kleuren, duurzaam en decoratief, zijn beschikbaar in onze online verfwinkel

 • Tuinhout
  Tuinhout

  Producten voor tuinhout maken het hout ondoordringbaar en verbeteren diens duurzaamheid door de schimmels en insectenplagen te weren.  De aanbreng van dit product moet regelmatig gebeuren. Paint Trade Centre biedt een aangepast assortiment aan voor de beste prijs. 

 • Vloeren en trappen
  Vloeren en trappen

  Indien de houten vloeren of trappen buiten gedekt zijn met mos of vuil zijn omwille van slechte weersomstandigheden, is het wellicht noodzakelijk de ondergrond eerst te kuisen vooraleer men de olie, verzadiger, of ander dichtend product ter bescherming van het hout aanbrengt. Onze online verfwinkel biedt alle adequaate producten aan de beste prijzen.

 • Tuinmeubelen
  Tuinmeubelen

  Het tuinmeubilair vindt men meestal in hard hout of in exotisch hout terug zoals teak. Het is noodzakelijk het hout schoon te maken alvorens men een behandeling toebrengt ter bescherming op het hout. Deze producten kan men online kopen aan zeer scherpe prijzen. 

Bekijk 1 - 7 van 7 items
Bekijk 1 - 7 van 7 items

Buiten 

Ontdek al onze producten ter behandeling en bescherming van hout buiten, deze zijn zeer bestendig en duurzaam indien men ze goed onderhoudt. De belangrijkste vijanden van hout voor buiten zijn UV stralen en vochtigheid. UV stralen veroorzaken, net zoals voor onze huid, kleine spleten die de vochtigheid binnenhouden, na een tijd zal dit de plaatsing van schimmels bevorderen. Om dit te vermijden bieden wij een gamma aan vernis, lazuur en olie aan de beste prijzen om uw luiken, chassis, deuren, terrassen, tuinhuisjes en tuinmeubilair te beschermen.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0