Snel zoeken

Catalogus

Geactiveerde filters:

  Beste verkoop

  • Geroest ijzerwerk
   Geroest ijzerwerk

   Voor uw aankopen van verf voor metaal buiten kan u bij Paint Trade Centre, de goedkope verfwinkel, alles vinden wat u nodig heeft. Voor het verven van een ijzeren trap, ijzeren deuren en poorten of uw tafels, kan u aan de slag met professionele verf van Levis, Trimetal, V33, Hammerite en Sandtex aan discount prijzen. Ontdek de anti-roest verven evenals alle beschikbare kleuren voor het verven van ferro metalen

  • Niet geroest ijzerwerk
   Niet geroest ijzerwerk

   Paint Trade Centre, de groothandel in bouwverf in Brussel, die de beste prijzen biedt voor verf van Levis, Trimetal, V33, Hammerite en Sandtex, biedt u producten aan voor het verven van ongeroest metaal. Indien u geen roest dient te verwijderen dan kan u meteen de verf aanbrengen. Ontdek al onze promoties en kortingen op de grootste professionele verfmerken.

  • Non - ferro
   Non - ferro

   Paint Trade Centre, de verfwinkel met verwijzing in Brussel en in België, werkt samen met de beste verfmerken : Levis, Hammerite, Trimetal, V33 en Sandtex. Paint Trade staat bekent om haar verkoop van professionele verf aan discount prijzen. Vindt bij Paint Trade uw verf voor non-ferro metaal (aluminium, staal, zink, koper) en verf voor een aluminium poort of stalen poort. Vergeet het belang niet van de primer voor metaal alvorens uw eindlaag aan te brengen.

  Bekijk 1 - 19 van 19 items
  Bekijk 1 - 19 van 19 items

  Ijzerwerk 

  Vind bij Paint Trade de producten voor het verven van alle metaal buiten. Raadpleeg onze prijzen voor metaalverf buiten, ferro of non-ferro. Tip van Paint Trade? Indien roest aanwezig, gebruik dan altijd eerst een anti-roest product. Ontdek onze promoties en kortingen om te genieten van de grote verfmerken Levis, Trimetal, V33, Hammerite en Sandtex.

  Recently Viewed

  No products

  Menu

  Vergelijken 0