Kleuradvies bij u thuis

Welke kleur voor uw living, taupe, blauw ? Welke muur in donkere kleur ? Hoeveel kost een kleuradvies aan huis ? Alle antwoorden van uw vraag zijn hier :


  • conseils couleurs peintures domicile
  • conseil couleur peinture a domicile prixHet kiezen van een kleur is persoonlijk maar er spelen ook andere factoren een rol: de helderheid, de gezochte sfeer, de functie van de ruimte, het meubilair, de harmonie die men wil verkrijgen met alle andere kleuren. Een kleurencoach zal u helpen de perfecte aanvulling te vinden bij uw kleurkeuze, zonder te ontdoen aan de persoonlijkheid van elke inwoner en zijn levensstijl.

Elke woning heeft zijn eigen karakter. Het subtiele gebruik van kleur staat toe bepaalde accenten te leggen en details aldus tot hun recht te doen komen. Wanneer u de juiste kleuren gebruikt, is het altijd mogelijk bepaalde aandachtspunten te creëren in een ruimte of deze net te camoufleren.

Een afspraak met één van onze adviseurs begint steeds met het analyseren van uw wensen en verlangens op basis van uw ideeën en met het beantwoorden van al uw vragen. U hebt geen flauw idee in welke kleur u uw ruimte wil verven? Ontelbaar veel verschillende kleuren zijn beschikbaar, daardoor kan de keuze als het ware nog moeilijker worden...Maar wij zijn er om u hierbij te helpen.
Vindt u de juiste kleurtoon niet? Het kleurenpalet dat u zal gebruiken is inderdaad zeer breed. Enkel in het wit kan u al 7 verschillende kleurtonen terugvinden!

  • U hebt een precieze kleur voor ogen, maar u vindt ze niet terug? Deze bestaat in één van onze kleurstalen.
  • Hebt u slechts een klein budget ter beschikking? Droomt u ervan uw keuken in het fel roos te verven, maar durft u niet ? Welke zijn de hippe kleuren van het moment?
  • Of welke kleuren zijn juist tijdloos? Hoe kan ik kleuren exact combineren? Welke kleuren zullen staan bij het meubilair, de grondbekleding en de gordijnen ?

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0