Schilderen van de muren van een badkamer of WC met een speciale verf Renovatie Perfection Badkamer van V33

Wilt u een douche of een toilet liever niet betegelen? Het is gemakkelijk! Hier zijn onze tips voor de voorbereiding van uw muren.

Deze verf kan zowel op gipsplaat, pleister, houtwerken of reeds geverfd muren gebruikt worden.

Deze verf wordt aangebracht op de muren en plafonds van de douches. Zij wordt niet aangebracht op horizontale oppervlakken, vloeren, douchebakken, badkuipen, wastafels en gootstenen. Voor deze zijn er specifieke oplossingen. Contacteer ons, wij zullen u graag onze oplossing geven.

Met deze speciale verf Renovatie Perfection® Badkamer is het zeer eenvoudig om uw badkamer te transformeren tegen een lage kostprijs en zonder veel werk.

De speciale renovatieverven van V33 bieden een scala aan moderne tinten aan. Als u de tint die bij u past niet vindt, neem dan contact met ons op en wij bieden u een oplossing.

Renovatie Perfection verven- te downloaden documenten

 

Aarzel niet, probeer het!

Heeft u twijfels over uw kleur, wilt u een decoratie maken of heeft u een klein formaat nodig voor bewerking? Ontdek het nieuwe testerformaat 75 ml.

tester v33 badkamer

  

   

Hoe de V33 speciale verf Renovatie Perfection Badkamer toe te passen

 

1. Bereid het te schilderen oppervlak voor.

De ondergrond moet ALTIJD worden VOORBEREID.

RUW/POREUS OPPERVLAK (gipsplaten, pleister, houtwerken…): eerst ontstoffen en daarna een grondlaag op de ondergrond aanbrengen.

Reeds GEVERFDE ONDERGRONDEN: afwassen, spoelen met helder water en laten drogen. Op glycero verven, eerst lichtjes schuren (korrel 240) en ontstoffen.

Afwassen met een schoonmaakmiddel op basis van soda (alkalisch) is noodzakkelijk. Een vettige of niet gereinigde ondergrond kan ervoor zorgen, dat er geen hechting kan plaats vinden. Voegen opgevuld met siliconen dienen eerst verwijderd te worden. Na het schilderen kunt u deze voegen opnieuw opvullen met siliconen.

   

2. Bescherm de badkamer.

Vooraleer u begint met het schilderen, verwijdert u alle accessoires (denk aan haken, douche ondersteuning...). Bescherm het sanitair en de vloer met een plastic dekzeil. Baken dan het te schilderen gebied aan de randen af met Afplakband, ook de voegen. Het afplakband dient te worden verwijderd voordat de verf volledig gedroogd is.

    

3. Verf voor de bescherming van uw douchewand aanbrengen.

In de pot bevindt zich onder aan het deksel een dosis additief dat EERST bij de verf moet worden gevoegd. Maak de verpakking los en giet de volledige inhoud in de verfpot, meng, en breng de verf aan.

Het mengsel dient binnen 10 dagen te worden gebruikt. Hierna is de textuur veranderd. Breng de vers op de douchewanden aan met een verfroller, met gekruiste en regelmatige bewegingen. Vermijd te dikke lagen en klodders. Begin aan de rand met een borstel Ga dan verder met roller voor kleine oppervlakken (ongeveer 1m²). Voorkom dat u tijdens het werk moet pauzeren. Het resultaat is het mooiste als u het werk in één keer afrondt. Laat de laag in ieder geval 24 uur drogen, voordat u verder gaat.

Breng een tweede verflaag aan. Voor het beste resultaat brengt u minimaal twee lagen aan. Voor felle tinten, poreuze of donkere ondergrond, kan het nodig zijn om een extra laag toe te passen.

Het duurt 24 uur voor de V33 verf voor douchewanden op het oppervlak droog is, en 3 dagen om de verf te laten uitharden. Vermijd het belasten van uw ondergrond (schokken, vlekken, reiniging...) gedurende de eerste 20 dagen. Voor het onderhoud van uw geschilderde ondergrond kunt u geen gebruik maken van schuursponzen.

  

Voordelen van de V33 speciale Renovatie Perfection Badkamer verf

  • Is bestand tegen waterspatten.
  • Is bestand tegen verzorgings- en onderhoudsproducten: shampoo, douchegel, courante huishoudproducten, antikalkreinigers, verdund bleekwater, witte azijn, …
  • Schilfert niet af - Sterke verffilm is bestand tegen temperatuurverschillen: warm water, koud water.
  • Vermindert schimmelvorming.
  • Is afwasbaar.

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0