Elle Decoration

  

Elle Decoration is een hoogwaardige, duurzame interieurverf die een extra matte afwerking biedt met eindeloze bescherming voor muren en houtwerk.

Elke pot draagt ​​het kwaliteitslogo van de unieke Breatheasy®-formule van Crown Paints (minder dan 1% oplosmiddelen). Deze serie combineert het erfgoed van Britse kleuren met de wereldwijde beheersing van verfijnd design van ELLE Decoration.

 

Elle Decoration Obsidian

De Obsidian-collectie is een ode aan aardse materialen en een compilatie van klassieke monochrome tinten, variërend van warm beton tot koele edelstenen.

 

Elle Decoration Drift

De Drift-collectie roept nuances op van rust en kalmte, gaande van de diepten van de oceaan tot de lichte bries aan de kust.

  

Elle Decoration Botanical

De botanische collectie is de kleurenkaart van de natuur. Een gevarieerd palet dat doet denken aan de kleuren van verschroeide aarde en het uitzicht op het bos.

  

Elle Decoration Crafted

De Crafted-collectie is geïnspireerd op prachtige texturen en stoffen, met kleuren die variëren van weelderig gebrand oranje tot de lichtroze ochtendmist.

  

Elle Decoration Powder

De Powder-collectie combineert de subtiliteit van natuurlijke ondertonen met een glans van iets onverwachts. Van warme taupe tinten tot zacht beige met een vleugje paars, complex en mooi.

  

Elle Decoration Feather

De Feather-collectie viert de etherische majesteit van wit. Fijne en heldere tinten, ideaal om een ​​luchtige ruimte te creëren die uitnodigt tot openheid.

  

 

 

Klik op de afbeelding om de product te kopen

the-formulation.png


Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0