Slaapkamer

De muren van uw kamer zijn de eerste zaak die u ziet wanneer u wakker wordt, en het laatste voor u gaat slapen. Een juiste kleur kiezen is dus belangrijk omdat het je humeur beïnvloedt. De slaapkamer is een plek die dient om te rusten, uw zorgen aan de kant te zetten en een goede nachtrust af te dwingen. Zekere kleuren bieden een ideale rustsfeer.

Volgens wetenschappelijk onderzoek optimaliseren deze kleuren de slaap. Men is tot de constatatie gekomen dat blauw de beste kleur is voor een slaapkamer.

chambre murs bleus 2509.jpg     

SERENITEIT EN GEBORGENHEID: BLAUW EN BRUIN

 

ENEGIEKE KLEUREN

Kleurentheoretici stellen dat roodtinten energie brengen, dat groen relaxerend is en geel optimistisch is. Maar ook stellen zij dat iedereen verschillend reageert op deze kleuren. Het belangrijkste is dus een kleurenpalet uit te kiezen die jou persoonlijk aanstaat. En dit komt goed uit!

Als mystieke kleur wordt violet regelmatig gebruikt in een bureau, daar zij de concentratie stimuleert. Zorg ervoor dat de kleur die je gebruikt niet te agressief is. Paars stimuleert de creativiteit, kies voor deze kleur indien het de belangrijkste kleur is. Indien dit niet het geval is kies je het best voor violet als secundaire kleur.

6519_620356211315527_592380180_n.jpg  ontspannende kleur slaapkamer

DECORATIEVE SUGGESTIES

Behangpapier

Behangpapier is weer helemaal in en kan heel veel persoonlijkheid brengen aan uw slaapkamer. Eén enkele muur, het bovenste deel van een muur of gewoonweg de oppervlakte achter uw bed, al deze aanpassingen kunnen de ruimte volledig veranderen.

2720.jpg  behangpapier 

Krijtbordverf

Geluk zit in de kleine dingen, doe jezelf eens een plezier en koop krijtbordverf voor in de meest intieme ruimtes van uw woning. Herinneringen, tekeningen, lieve woordjes of bemoedigende woordjes om iedere ochtend de dag goed in te zetten. Volg ons op pinterest voor meer inspiratie.

2721.jpg


Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0