Designsloten als decoratie in huis

Designsloten als decoratie in huis

Als woningbezitter wilt u niet alleen veilig wonen, maar is ook het aanzicht van uw woning van groot belang. Designsloten helpen u hierbij! In de afgelopen jaren is het aanbod aan designsloten sterk toegenomen, waardoor de kans erg groot is dat u een designslot vindt die bij de uitstraling van uw woning past. Designsloten worden overigens niet alleen voor deuren aan de buitenzijde van uw woning gebruikt, maar ook voor deuren in huis. U moet er immers niet aan denken, dat u in een modern ingerichte woning zeer klassieke sloten op ramen en deuren moet plaatsen! Het contrast tussen moderne en klassieke elementen kan uw interieur een rommelige uitstraling geven.

Verschillende soorten designsloten

Kijk eens op internet om te zien welke designsloten er momenteel worden aangeboden. U kunt vanzelfsprekend ook de hulp van een slotenmaker bij u in de buurt inschakelen. Een slotenmaker heeft doorgaans een ruime expertise in het bevestigen van nieuwe designsloten, waardoor een slotenmaker u een goed beeld van de mogelijkheden kan geven. Ook kan een slotenmaker u meer vertellen over de verschillen tussen designsloten, het keurmerk waarvan de meeste sloten voorzien zijn en de veiligheid die deze sloten bieden.

Kies bijvoorbeeld bij voorkeur altijd voor driepuntsloten, die veel veiliger zijn dan de tweepuntsloten die regelmatig gebruikt worden. Driepuntsloten hebben logischerwijs een extra contactpunt met de deurpost, waardoor het voor een inbreker moeilijker zal zijn om de deur open te breken.

Tip: kijk eens naar de persoonlijke blogs van bekende interieurstylisten! Zij delen de door hen ingerichte woningen vaak op deze blogs. Op de foto’s valt te zien voor welke designsloten zij gekozen hebben, wat je wellicht inspiratie geeft voor je eigen woning.

Designsloten in uw woning plaatsen

Wanneer u het juiste model designsloten gevonden denkt te hebben, kunt u deze in uw woning laten plaatsen. Voor het plaatsen van sloten zal de hulp van een slotenmaker wenselijk zijn, omdat sloten zeer complexe systemen zijn. Soms proberen mensen de sloten zelf te installeren, met alle gevolgen van dien. Tijdens het bevestigen van de sloten kunnen kleine onderdelen van het slot beschadigd raken, waardoor het slot minder makkelijk te sluiten of te openen is. In het ergste geval moet het slot door een slotenmaker gerepareerd worden.

Slotenmakers hebben doorgaans een ruime ervaring in het plaatsen van designsloten, waardoor deze klus vaak binnen een zeer korte tijd voor u kan worden uitgevoerd. Zo hoeft u niet langer naar uw huidige, veel minder mooie sloten in huis te kijken!

Gepubliceerd op 01-12-2016 Home 0 4977

Voeg een reactie toeLaisser une réponde

U moet  zich identificeren  om een reactie toe te voegen.

Blog categories

Laatste commentaren

Geen commentaren

Zoekopdracht in de blog

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0