Paint Trade Centre webshop lancering

Paint Trade Centre webshop lancering

Met veel plezier kondigen wij de start van onze nieuwe website en online verfwinkel aan !

De website biedt verschillende nieuwigheden aan die het surfen simpeler maakt voor onze bezoekers. Onze website werd gecreëerd voor particulieren, om het zoeken naar producten te vergemakkelijken. Wij bieden u een selectie aan van de meest toepasselijke producten, afhankelijk van de materie/ondergrond die geverfd moet worden en afhankelijk van uw antwoorden op enkele vragen.

Bij deze stellen wij eveneens de professionele ruimte voor. Deze pagina werd exclusief opgericht voor professionele schilders (elke regelmatige klant die over een BTW nummer beschikt en die jaarlijks meer dan 2000€ exclusief BTW uitgeeft). Wij belonen graag onze trouwe klanten, de professionele kortingen nemen toe naarmate de klanten meer aankopen!

Onze online verfwinkel is een nieuw project waar wij al een hele tijd mee in de weer zaten. Vandaag kunnen wij u met trots de mogelijkheid aanbieden uw verf aan huis of op de werf te laten leveren, en dit alles onder beveiligde omstandigheden en met behulp van de goedkoopste leveringsdienst in België.

Geniet van onze maandelijkse kortingen en promoties op de grootste professionele verfmerken (Trimetal, Levis, Sikkens, Sandtex, Crown, Plastor, V33,…) Bespaar tot  60% door online of in één van onze winkels in Brussel of Lot uw verf aan te kopen. Mis naast onze opendeurdagen (in maart, juni en oktober) zeker ook niet de beste promoties van het jaar. 

Wij nodigen jullie uit om jullie in te schrijven voor onze nieuwsbrief en eveneens onze Facebook en Pinterest pagina te liken, op deze manier blijft u steeds op de hoogte van nieuwe promoties en artikels over decoratie.

Geniet van uw bezoek!

Gepubliceerd op 29-07-2016 Home 0 5296

Voeg een reactie toeLaisser une réponde

U moet  zich identificeren  om een reactie toe te voegen.

Blog categories

Laatste commentaren

Geen commentaren

Zoekopdracht in de blog

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0