6 neutrale verfkleuren die voor elke ruimte passen

6 neutrale verfkleuren die voor elke ruimte passen

   

Wanneer je het interieur van je huis inricht, heb je vele opties. Van licht tot donker, van zacht tot gedurfde tinten. Jouw keuze hangt af van je persoonlijkheid en stijl. Dit jaar warden de zachte pastelkleuren toegevoegd aan onze lijst met neutrale tinten. Kleuren zoals zacht blauw, roze, geel en groen combineren we met andere kleuren om het interieur een hele nieuwe look te geven. Hier zijn de 6 neutrale tinten die passen in welk even ruimte:


1. Beige

  

Een tijdloze klassieker. Beige is de favoriet onder de pastelkleuren voor om het even welke ruimte. Als je kiest voor beige aan je muren kan je variëren met het meubilair. Dit komt doordat heel veel verschillende meubels en lakens bij deze kleur passen. Houten garderobes, stoffen zetels, gedurfde kussens,… Zijn allemaal zeer bijpassend.

 

 

2. Zacht geel

Ook al kunnen mensen zich niet altijd even comfortabel voelen bij geel, is het toch een mooie kleur die past in elke ruimte. Lichtgeel is perfect voor keukens en woonkamers, ze geven een warm gevoel. Een ruimte geverfd in pastelgeel steekt veel positieve energie in deze ruimte.

 

 

3. Lichtroos

  

Roos is een beetje listig om mee te spelen, maar met de juiste tinten en in de juiste combinaties kan het een uniek effect geven op om het even welke plaats.

  

 

4. Appelgroen

  

Een van mijn persoonlijke favorieten. Appelgroen is de nieuwe neutrale tint die aan populariteit wint onder de huishouders. Appelgroen ziet er prachtig uit in een combinatie met gebroken wit. Je kan deze kleur ook aanvullen met een lichtere tint. Meubels in donker hout en hardhouten vloeren passen goed met een muur geverfd in appelgroen.

 

  

6. Dof oranje

  

Wie had verwacht dat dof oranje één van de neutrale verfkleuren zou zijn? We hebben het hier over de lichtere oranjes. De schoonheid van deze kleur is dat het past bij bijna om het even welke meubels. Je kan het combineren met een donkerder oranje. Dit zal je ruimte nog mooier en hartelijker maken. Houten en smeedijzeren meubilair past heel mooi bij licht oranje.

Neutrale verfkleuren passen in alle ruimtes, of het nu de voorraadkamer of het toilet is. Je kan er nooit iets mis mee doen, dus als je het veilig wil spelen: kies een pastelkleur. Vele verfbedrijven zijn bevoorraad met een grote hoeveelheid verschillende tinten voor jouw interieur. Ze bieden ook expert advies, om het hun klanten gemakkelijker te maken de perfecte kleur uit te kiezen.

Gepubliceerd op 12-08-2016 Home, Kleur inspiratie 0 16623

Voeg een reactie toeLaisser une réponde

U moet  zich identificeren  om een reactie toe te voegen.

Blog categories

Laatste commentaren

Geen commentaren

Zoekopdracht in de blog

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0