Trendy muurkleuren, herfst 2016

Trendy muurkleuren, herfst 2016

De trend van deze herfst zijn de donkere kleuren die geïnspireerd werden door de natuur. De kleur van rijpe bessen voor het verwarmen van uw interieur, het intense en afgewassen blauw van de herfst die doen denken aan die typische oktober-hemel. Aardekleuren en tinten van mineralen die het thuiskomen symboliseren.

   

Aardekleuren

De wilde natuur in de herfst en in het begin van de winter is een bron van inspiratie. De rijpe bessen die aan de bomen vergeten werden, hebben een paarse kleur aangenomen.

De kleuren van pruimen, parma, bosbessen, cassis en paars, zijn de intense en beeldende kleuren die ontstonden uit een huwelijk tussen rood en blauw. Dit gamma aan kleuren brengt nieuw leven in uw interieur, voor de ene biedt ze een nieuwe golf van creativiteit, voor de andere heeft ze een meer mystieke betekenis. De lichte en afgewassen tinten brengen meer rust en zijn perfect te combineren met beige en andere neutrale tinten. Indien men op zoek is naar een diepere kleur, zijn tinten zoals pruim, aubergine en bordeaux meer geschikt, zij brengen een warme, mysterieuze en betoverende sfeer aan de ruimte.

Deze subtiele mix van kleuren worden in relatie gebracht met het mosgroen en creëren een gamma aan kleuren die in het teken staan van de diepe natuur en wildernis.

Deze associatie wordt aangevuld met neutrale accenten die zachtheid brengen aan de look. De natuurlijke textuur van het rustieke meubelhout vervolledigt het geheel en brengt enige warmte aan de ruimte.

Think out of the box en recycleer uw oude houten meubelen, op die manier brengt u een nieuwe persoonlijke touch aan uw interieur. 

  

trendy muurkleuren

  

De herfsthemel

Koningsblauw was overal aanwezig dit jaar… In de mode, op de muren en in de decoratie en accessoires. Andere tinten blauw zoals Klein blauw en Majorelle blauw waren deze zomer eveneens weer helemaal ter compensatie van het jammerlijk Belgische klimaat. Deze tinten brachten de zomerse sfeer en de kleuren van de prachtige riads in Marrakech naar onze sombere kontreien. Blauwe tinten in combinatie met wit zijn niet enkel bruikbaar aan de zee !

De trends volgen elkaar op deze herfst : water- en inktblauw zijn combineerbaar en roepen de rust op van de herfstelijke hemel die soms mooi blauw is, maar anderzijds ook onrustig kan ogen. Bijkomend maakt men gebruik van schaduwtinten, wolken en nevels en voegen hier enkele grijze en witte tinten aan toe.

Zelfs in donkere tinten blijft blauw zeer elegant. Zij creëert ruimte en diepte in uw interieur en zal de dromerige kant van uw herfst 2016 naar boven brengen. 

  

blauwe muurverf

Gepubliceerd op 02-11-2016 Home, Decoratie trends, Kleur inspiratie 0 7337

Voeg een reactie toeLaisser une réponde

U moet  zich identificeren  om een reactie toe te voegen.

Blog categories

Laatste commentaren

Geen commentaren

Zoekopdracht in de blog

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0