Kleur van het jaar 2017

Kleur van het jaar 2017

Elk jaar wordt gekenmerkt door een nieuwe trend, en dit is niet anders voor verfkleuren. Levis, het leadermerk in België heeft zijn kleur van het jaar al vrijgegeven. « Denim Drift » zal de show stelen in 2017.

Zoals ieder jaar hebben de Levis kleurenconsulenten zich verdiept en contact opgezocht met verschillende professionelen in de sociale wetenschappen : psychologen, sociologen, decoratiespecialisten,… om de verlangens van de consumenten op te sporen. Op deze manier is men tot dé kleur van het jaar 2017 gekomen : Het blauwgrijs.

Volgens de kleurenstylistes van AKZO-Nobel, is het idee om met deze kleur terug te gaan naar de oorsprong van de zaak, naar de blue jeans, dit kledingstuk is tijdloos en aanwezig in alle denkbare kleerkasten. En inderdaad, hoge hakken, botjes of sneakers, jeans past bij alles.

 

Het blauwgrijs is ambivalent en past perfect in moderne, natuurlijke en verfijnde woningen. Deze kleur onthult haar tinten pas wanneer ze gecombineerd worden met andere kleuren. Het blauwgrijs past zich aan naargelang uw noden : Deze kleur bevestigt haar aanwezigheid, zonder daarom te opvallend te zijn binnen uw interieur. Ze vermengt zich en combineert zich perfect met verschillende chromatische tinten, lichtgrijs in het bijzonder.

 

blauwe verfkleuren

levis verf kleur

denim drift combineren

muurkleuren inspiratie

Gepubliceerd op 02-11-2016 Home, Decoratie trends, Kleur inspiratie 0 9831

Voeg een reactie toeLaisser une réponde

U moet  zich identificeren  om een reactie toe te voegen.

Blog categories

Laatste commentaren

Geen commentaren

Zoekopdracht in de blog

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0