Decoratie in de badkamer

Decoratie in de badkamer

Veel huishoudens kiezen ervoor om de indeling en het interieur van hun woon- en slaapkamer eens in de zoveel tijd van een update te voorzien. Denk aan het toevoegen van nieuwe accessoires, het behangen of verven van de muur, het gebruik van een ander bijzettafeltje of kastje, enzovoorts. Wanneer heeft u voor het laatst veranderingen in uw interieur doorgevoerd? Een ruimte die regelmatig vergeten wordt bij het vernieuwen van het interieur in een woning is de badkamer. Dit is zonde, want u zal geregeld in de badkamer te vinden zijn. In de ochtend begint u hier de dag met een frisse douche en ’s avonds sluit u de dag met een warm bad af. Reden genoeg om voldoende aandacht aan uw badkamer te besteden!

  

Tip: kijk eens op de persoonlijke interieurblogs van interieurstylisten. Zij delen hier vaak foto’s van de door hun ingerichte badkamers.

 

Verschillende vormen van decoratie in de badkamer

Een badkamer kan op verschillende manieren gedecoreerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van leuke accessoires in de badkamer. Op het vensterbankje voor uw raam of de spiegel kunt u bijvoorbeeld zilveren kandelaars zetten of een paar kleine bloempotjes met vetplantjes. Dit geeft uw badkamer een chique, landelijke uitstraling!

Ook kunt u kiezen voor een versiering op uw muren. Er bestaat een speciaal soort behang wat geschikt is voor het gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of uw keuken. Met het glasvliesbehang voorkomt u dat het behang al na enige tijd los begint te raken. U kunt kiezen voor een complete bedekking van de muur met behang, maar u kunt ook een aantal subtiele stroken gebruiken.

 

Het sanitair in de badkamer vervangen

Wanneer uw badkamer toe is aan een ingrijpendere verandering, zou u kunnen kiezen voor het gebruik van nieuw sanitair in de badkamer. Een badkamer mag volgens velen best de uitstraling van een hotelbadkamer hebben: een strak meubilair, donkere kleuren en zijdezachte handdoeken! Schakel een loodgieter service bij u in de buurt in om u hierbij te helpen. Het is af te raden om zelf aan de slag te gaan met het vervangen van uw sanitair of het verleggen van leidingen. Als dergelijke klussen niet op de juiste wijze worden uitgevoerd kunnen er vervelende complicaties ontstaan. Dit wilt u vanzelfsprekend zo goed mogelijk voorkomen! 

Gepubliceerd op 13-01-2017 Home, Decoratie trends 0 6434

Voeg een reactie toeLaisser une réponde

U moet  zich identificeren  om een reactie toe te voegen.

Blog categories

Laatste commentaren

Geen commentaren

Zoekopdracht in de blog

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0