Elle Decoration by Crown: een gedurfde en originele interpretatie van kleur

Elle Decoration by Crown: een gedurfde en originele interpretatie van kleur

Deze collectie combineert 200 jaar traditie en expertise van verffabrikant Crown Paints met het design- en modemeesterschap van het wereldberoemde decoratiemagazine ELLE Decoration, een wereldwijde influencer op dit gebied.

 

 

De ontwerpers en kleurspecialisten achter deze collectie vonden hun inspiratie in de reportages van het tijdschrift. Portretten van jonge ontwerpers en ambachtslieden, mode shows, reportages over nieuwe boetiekhotels, de nieuwste meubilair... waren allemaal inspiratiebronnen voor het creëren van deze unieke en gedurfde kleurencollectie, in de geest van de tijd.

  

  

 

Ontdek de unieke nuances van de zes kleurengamma's.

  

Stijl ontmoet durf

 

Ben Spriggs, redacteur van ELLE Decoration, UK 

 

Ben Spriggs, redacteur van ELLE Decoration, UK : "De exclusieve verfcollectie ELLE Decoration by Crown is modern, vrouwelijk en luxueus, met een levendig en verfijnd kleurenpalet in een reeks matte afwerkingen. ELLE Decoration en Crown delen een passie voor innovatie - het verleggen van de grenzen om trends te vormen en te zetten, in plaats van ze te volgen - en een engagement voor kwaliteitsproducten. Geselecteerd voor hun verfijning, deze kleuren zullen mensen in staat stellen om hun persoonlijke stijl in hun huis te laten zien".

Trends zijn van nature tijdelijk. Elle Decoration by Crown is speciaal ontwikkeld door vooraanstaande kleur- en interieurexperts om een ​​verbazingwekkend en divers kleurenpalet te bieden voor degenen die geen trends volgen, maar ervoor kiezen om hun eigen stijl te creëren.

  

Justyna Korczynska, Crown Creative Design Studio

  

Justyna Korczynska, Crown Creative Design Studio: "Bij Crown Paints geloven we dat kleur een gewone ruimte kan veranderen in iets unieks dat je persoonlijke stijl belichaamt. We hebben deze collectie van serene, minerale tinten gecombineerd met gedurfde kleuren ontworpen om u te helpen een ruimte te creëren die uniek is voor u, en waar u echt van zult houden.

  

Een duurzameverf

Met meer dan tweehonderd jaar ervaring heeft Crown Paints deze premium interieurverf ontwikkeld met een matte afwerking die een perfecte bescherming voor uw muren en houtwerk biedt.

De unieke formule is 200 keer sterker dan een gewone matte emulsie, waardoor deze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Vlekken zijn volledig uit te vegen zonder problemen, en uw kleuren blijven langer mooi.

  

Een anti-astma en -allergieverf

De 99% oplosmiddelvrije Breatheasy®-formule is uniek voor Crown. Het voordeel is dat je na het schilderen direct de kamer kunt betrekken.

Het volledige assortiment matte emulsies van Crown met het Breatheasy®-label is nu gecertificeerd tegen astma en allergie.

En dat zonder in te leveren op kleur. De Elle Decoration by Crown Paints-collectie is verkrijgbaar in een breed scala aan tinten om je muren veilig te decoreren.

   

Koop de verven uit deze collectie online via onze website. Klik hier om nu te kopen.

Gepubliceerd op 29-09-2020 Home, Decoratie trends, Kleur inspiratie, Onze producten 0 300

Voeg een reactie toeLaisser une réponde

U moet  zich identificeren  om een reactie toe te voegen.

Blog categories

Laatste commentaren

Geen commentaren

Zoekopdracht in de blog

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0