De renovatieverven van V33 zonder schuren noch primer

 • v33-verf-renovatie.jpg
 • v33-verf

V33 renovatieverven om uw interieur gemakkelijk te renoveren zonder al te veel voorbereiding. 

Klik op de afbeelding om de prijs te zien.

Het nieuw assortiment V33 Perfection verven

De keukenkasten in een nieuw kleurtje zetten, de badkamer een opfrisbeurt geven of de trappenhal in het nieuw steken... Geef alle kamers in uw woning een verrassende nieuwe look. Welk gedurfd project u ook voor ogen hebt, met V33 kunt u de sprong wagen dankzij de revolutionaire, vlekken-, schokken- en waterbestendige RENOVATIE PERFECTION® een nieuwe assortimenten van technische verven: duurzame en snelle oplossingen om alles te vernieuwen... zonder alles te veranderen!

       

Renovatie Perfection verven- te downloaden documenten

Renovatie Perfection kleurenwaaier®

Renovatie Perfection handboek®

     

AARZEL NIET, PROBEER HET!    

Heeft u twijfels over uw kleur, wilt u een decoratie maken of heeft u een klein formaat nodig voor bewerking? Ontdek het nieuwe testerformaat 75 ml.

testeur-cuisinetesteur-salle-de-bain

perfection-v33

   

V33 heeft voor u een nieuwe generatie verven ontwikkeld en de weg vrijgemaakt voor een ongeremde renovatie :

Ongelofelijke bestendigheid

De verflaag is uitermate bestendig tegen water, vet, schoonmaak- en cosmeticaproducten.

Perfect waterdicht

De verffilm vormt een barrière die het oppervlak waterafstotend maakt. De verf kan zelfs ondergedompeld worden in water zonder aangetast te worden.

Uitstekende duurzaamheid

De verflaag is voldoende bestand tegen afwassen, intensief gebruik en allerlei schokken.

   

Het assortiment Renovatie Perfection is ontwikkeld in functie van het projet:

  

1.De verf Renovatie Perfection keuken:

Dankzij de TEFLON-technologie biedt de Renovatie Perfection® keuken verf, weerstand tegen vlekken, krassen, waterspatten en veelvuldige reinigingen met gewone reinigingsmiddelen.

De verf is hechtend op alle ondergronden, DIRECT zonder PRIMER:

Bovendien, voor optimale prestaties op veel gebruikte oppervlakken raden wij aan om de Werbladvernis aan te brengen om de weerstand van de Renovatie Perfection® keuken verf te verhogen. Dankzij de keramische technologie biedt de vernislaag een verhoogde krasbestendigheid, is zeer goed bestand tegen vlekken vetten, huishoudreinigers en hitte..

2. De verf Renovatie Perfection® Badkamer

   

De verf Renovatie Perfection® van V33 garandeert u een waterdichte laag die alle stormen kan doorstaan. De verf is hechtend op alle ondergronden: gevernist, geverfd of kaal hout, glas, faïence, metaal, laminaat, melamine…

3. De verf Renovatie Perfection Vloer & Trap

    

De verf Renovatie Perfection Vloer & Trap biedt u een gegarandeerd duurzame oplossing voor de renovatie van al uw vloeren. Het product is geschikt voor de renovatie binnenshuis van tegel- en parketvloeren, trappen, nieuw of oud. De keramiek technologie maakt een maas structuur om weerstand te geven aan de verflaag: slijt niet op veel beloopt vloeren en soepel om afbladderen en stoten te vermijden. De verf is hechtend op alle ondergronden, DIRECT zonder PRIMER.

   

4. Voorbereiding vloeren 3V3 perfection

Bovendien, zijn er twee additionele producten voor de voorbereiding van vloeren:

 1. Voorbereiding Plankenvloeren & Trappen,NOODZAKKELIJK op houten die looizuur bevatten of voor exotische soorten: blokeert tanine en roostvlekken. Verbeterd de kleur van de afwerking voor wit en levende kleuren op tanine houten (eik, kastanjehout).
 2. Hechtingsversterker tegelvloeren NOODZAKKELIJK op MARMER (zeer glad oppervlak). Dit product is geschikt voor tegel-marmer-en betonvloeren, al dan niet geverfd, zonder afwerking met was of olie. Verbeterd de poreusheid van de vloeren en dus de hechting van de verf.

preparateur.png     MEV_PREPA_Planchers%20escaliers_750ml_BE


Veelgestelde vragen over het assortiment Renovatie Perfection verven:

 • Ik heb net de verfpot geopend, het is helemaal niet dezelfde kleur als de staalkleur op de pot?

Meng eerst goed met een spatel om alle pigmenten homogeen te maken. Breng vervolgens de verf aan, deze wordt donker bij het drogen. Tot slot, afhankelijk van de verlichting, de omgeving en de omringende kleuren, kan de perceptie van de tint variëren.

 • Kan het gamma PERFECTION KEUKEN worden getint?

Ja, met universele kleurstoffen die compatibel zijn met verven op waterbasis, en niet meer dan 5% van de kleurstoffen in de verf. De witte pigmenten al aanwezig in de pot zullen de kleur beïnvloeden. Daardoor kunnen niet alle de kleuren gecreëerd worden.

 • Kunnen twee tinten van dezelfde verf worden gemengd?

Ja, een kleur kan bijvoorbeeld lichter gemaakt worden door de witte variant toe te voegen. Het is echter raadzaam om ervoor te zorgen dat er in één keer voldoende vermenging wordt bereikt om de hele oppervlakte in één keer te kunnen voltooien en om sporen van nabewerking of kleurverschillen te vermijden.

 • Ik schilderde mijn parket met de verf PERFECTION VLOER & TRAP. Moet ik haar beschermen met een parketvernis?

Nee, dit product is vlek-, schok-, kras- en slijtvast, het hoeft niet te worden beschermd. Het moet echter worden schoongemaakt met zachte producten.

 • Is een speciale grondlaag/primer vereist voor het aanbrengen op een muurtegel?

Nee, de verf wordt rechtstreeks op de ondergrond aangebracht (eerder schoongemaakt), zonder primer. Aan de andere kant is het niet mogelijk om de hechting van de verf op een concurrerende primer te garanderen.

 • Waarom schilfert de verf voor keukenkasten af, na een schok, als het wordt aangebracht op een geverniste keukenkast?

Er zijn verschillende mogelijke redenen:

 1. Het schoonmaken is niet goed gebeurd: onvoldoende reiniging of een ongeschikt product. Het is noodzakelijk om met een reinigingsmiddel op basis van soda te wassen en goed af te spoelen.
 2. Het licht opschuren (slissen) van de oude vernis werd niet of onvoldoende gedaan: het is essentieel om oude vernissen en kunststoffen licht op te schuren voordat de verf wordt aangebracht.
 3. De volledige droogtijd is niet gerespecteerd: de verf is perfect hechtend en resistent 20 dagen na aanbrenging. Let op dat u de ondergrond de eerste drie weken niet overbelast.
 • Kan de verf RENOVATIE KEUKEN worden aangebracht met behulp van een verfpistool?

Ja, het is dan noodzakelijk om de verf te verdunnen met 5 tot 10% water.

 • Kan een primer nodig zijn voordat een verf op het hout wordt aangebracht?

Ja, in het geval van toepassing op onbehandeld tanninehout (ruwe eik of geschuurd) en vooral met lichte tinten. In andere gevallen kan de verf zonder primer worden aangebracht.

 • Kan de verf PERFECTION VLOER & TRAP worden gecombineerd met vloerverwarming?

Ja, zorg er gewoon voor dat u minstens een week voor het verven stopt met verwarmen, en herstart hem geleidelijk 15 dagen na het aanbrengen.


Veelgestelde vragen over het Renovatie Perfection verven additief:

 • Hoe lang is het mengsel verf + additief bruikbaar?

De prestaties van het mengsel zijn perfect voor 10 dagen. Verder verliest het mengsel een deel van zijn prestaties, maar de verf kan op minder belaste plaatsen worden gebruikt.

 • Kunnen we het additief met een andere verf mengen?

Neen. De Additiv System technologie is mogelijk niet compatibel met andere harsen. Aan de andere kant wordt de sterkte van het mengsel ook bepaalt door de polymeren van de verf.

 • Ik vergat het additief te mengen met de verf, is dit erg?

Het additief maakt de hechting en de weerstand van de verf mogelijk. Zonder het additief, op een zwaarbelaste ondergrond (betegelde douche-inrichting, werkblad ...) zal de verf minder efficiënt zijn. In dit geval, voor een goede duurzaamheid, verwijder de verf en plaats een nieuwe laag met toevoeging van het additief. Als de verf op een poreuze ondergrond (onbewerkt hout...) is geplaatst, plaatst u een laag met additief.

Veelgestelde vragen over de vernis Protection:

 • Op mijn werkblad biedt de vernis geen weerstand. Wat is er aan de hand?

De vernis bereikt zijn volledige sterkte na 20 dagen drogen. Als het droog is, controleer dan het rendement: te dun laag aangebracht betekent een onvoldoende weerstand vanwege de vernis. Er zijn twee lagen nodig voor een perfecte sterkte/weerstand.

 • Hoe lang duurt het vooraleer ik de vernis mag aanbrengen op de verf?

Het duurt ongeveer 12 uur voordat de verf voldoende droog is. Wacht echter niet te lang (minder dan 48 uur) om een goede hechting tussen de verf en vernis te garanderen.

 • Is de vernis hittebestendig en geschikt voor contact met voedingsmiddelen?

De vernis is bestendig tegen een temperatuur tot 100 ° C en heeft een PV van chemische verbindingen, die garandeert dat voedsel in contact mag komen met de behandelde ondergrond gedurende 2 uur.Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0