Snel zoeken

Categorieën

Beste verkoop

Merken

Er zijn 30 merken

Bekijk 1 - 10 van 30 items
 • Campaert

  Campaert is groothandel in binnenhuisinrichting en heeft reeds 60 jaar ervaring achter zich liggen. Deze specialist in decoratie biedt verschillende collecties behangpapier aan, gaande van moderne stijlen tot meer klassiek/historische printen. 

 • Casadeco

  Het behangpapier van Casadeco heeft als doel een rustige, zachte en hedendaagse atmosfeer te creëren. Hierbij kan je met behulp van vezel en papier je eigen verhaal schrijven, en dit alles met behulp van kwaliteitsmateriaal.

 • Caselio

  Caselio behangpapier heeft slechts één doel, het zonnetje binnenlaten in uw woning! Met het uitgebreide gamma aan felle kleuren wenst dit merk een beetje “fun” in te brengen. Caselio voegt zijn persoonlijke touch toe, en dit terwijl het rekening houdt met al de trends van het moment. 

 • Cécil

  Met meer dan 20 jaar ervaring is CECIL PRO synoniem van expertise in houtbehandelings producten. CECIL PRO biedt hoogwaardige producten aan die voldoen aan de Europese richtlijnen en zorg dragen voor uw gezondheid en uw omgeving.

 • Crown

  Verf van het Engelse topmerk CROWN wordt exclusief door Paint Trade Centre in de Benelux verdeeld. Onze samenwerking met Crown Paints is al sinds jaar en dag zeer succesvol te noemen, afgemeten aan de hoge mate van tevredenheid die het merk steevast bij onze klanten realiseert.

  De belangrijkste reden hiervoor is dat men bij Crown altijd voorrang geeft aan kwaliteit, gebaseerd op een grote hoeveelheid vakkennis, knowhow en technische vaardigheid. Dit naast Crown’s uitgesproken smaak, scherpe trendwatching en drive om continu te blijven vernieuwen.

 • Eijffinger

  Eijffinger is al ruim 135 jaar actief in de wereld van de decoratie, en met de jaren is het aanbod in behangpapier erg gestegen. Ook vandaag zijn zij nog steeds continu bezig met de innovatie van hun producten en met de ontwikkeling van verschillende stijlen. Bij Eijffinger terecht voor behangpapier in alle geuren en kleuren. Van klassiek tot modern, van zeer discrete tot zwaardere beladen printen. Hier vindt u alles wat u zoekt. 

 • Global Paint

  Global Paint biedt een uitgebreid gamma van hoogwaardige lakken en muurverven voor de professionele markt en de veeleisende particulier.

  Global Paint is een merk dat continu nieuwe producten ontwikkelt met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en een minimale impact op het milieu.

 • Levis

  Als groothandel kopen wij grote volumes verf aan en kunnen wij permanente promoties aanbieden op Levis verf met steeds de scherpste prijzen. Mocht u toch elders Levis verf goedkoper zien dan passen wij onze prijs aan. Aarzelt u over een kleurkeuze of een combinatie? Vragen over producten of de meest geschikte toepassing? Ons personeel werd opgeleid door Levis om u het correct advies te kunnen geven.

  In onze winkels treft u de volgende collecties aan: Levis Ambiance, Colores del Mundo, Colormix, Artitude, … Maar ook alle Levis kleuren. die ter plaatse in de mengmachines kunnen gemaakt worden. 

 • Libéron

  Het Franse merk Liberon is een eeuwenoude referentie en is gespecialiseerd in onderhouds producten voor meubilair, leer, parketten, stenen, terracotta, zilver,...

Bekijk 1 - 10 van 30 items

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0