Snel zoeken

Categorieën

Beste verkoop

Merken

Er zijn 31 merken

Bekijk 1 - 30 van 31 items
 • Campaert

  Campaert is groothandel in binnenhuisinrichting en heeft reeds 60 jaar ervaring achter zich liggen. Deze specialist in decoratie biedt verschillende collecties behangpapier aan, gaande van moderne stijlen tot meer klassiek/historische printen. 

 • Casadeco

  Het behangpapier van Casadeco heeft als doel een rustige, zachte en hedendaagse atmosfeer te creëren. Hierbij kan je met behulp van vezel en papier je eigen verhaal schrijven, en dit alles met behulp van kwaliteitsmateriaal.

 • Caselio

  Caselio behangpapier heeft slechts één doel, het zonnetje binnenlaten in uw woning! Met het uitgebreide gamma aan felle kleuren wenst dit merk een beetje “fun” in te brengen. Caselio voegt zijn persoonlijke touch toe, en dit terwijl het rekening houdt met al de trends van het moment. 

 • Cécil

  Met meer dan 20 jaar ervaring is CECIL PRO synoniem van expertise in houtbehandelings producten. CECIL PRO biedt hoogwaardige producten aan die voldoen aan de Europese richtlijnen en zorg dragen voor uw gezondheid en uw omgeving.

 • Crown

  Verf van het Engelse topmerk CROWN wordt exclusief door Paint Trade Centre in de Benelux verdeeld. Onze samenwerking met Crown Paints is al sinds jaar en dag zeer succesvol te noemen, afgemeten aan de hoge mate van tevredenheid die het merk steevast bij onze klanten realiseert.

  De belangrijkste reden hiervoor is dat men bij Crown altijd voorrang geeft aan kwaliteit, gebaseerd op een grote hoeveelheid vakkennis, knowhow en technische vaardigheid. Dit naast Crown’s uitgesproken smaak, scherpe trendwatching en drive om continu te blijven vernieuwen.

 • Eijffinger

  Eijffinger is al ruim 135 jaar actief in de wereld van de decoratie, en met de jaren is het aanbod in behangpapier erg gestegen. Ook vandaag zijn zij nog steeds continu bezig met de innovatie van hun producten en met de ontwikkeling van verschillende stijlen. Bij Eijffinger terecht voor behangpapier in alle geuren en kleuren. Van klassiek tot modern, van zeer discrete tot zwaardere beladen printen. Hier vindt u alles wat u zoekt. 

 • Global Paint

  Global Paint biedt een uitgebreid gamma van hoogwaardige lakken en muurverven voor de professionele markt en de veeleisende particulier.

  Global Paint is een merk dat continu nieuwe producten ontwikkelt met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en een minimale impact op het milieu.

 • Levis

  Als groothandel kopen wij grote volumes verf aan en kunnen wij permanente promoties aanbieden op Levis verf met steeds de scherpste prijzen. Mocht u toch elders Levis verf goedkoper zien dan passen wij onze prijs aan. Aarzelt u over een kleurkeuze of een combinatie? Vragen over producten of de meest geschikte toepassing? Ons personeel werd opgeleid door Levis om u het correct advies te kunnen geven.

  In onze winkels treft u de volgende collecties aan: Levis Ambiance, Colores del Mundo, Colormix, Artitude, … Maar ook alle Levis kleuren. die ter plaatse in de mengmachines kunnen gemaakt worden. 

 • Libéron

  Het Franse merk Liberon is een eeuwenoude referentie en is gespecialiseerd in onderhouds producten voor meubilair, leer, parketten, stenen, terracotta, zilver,...

 • MagPaint

  MagPaint is de wereldleider in het domein van magnetische verf. Hun producten worden verkocht in meer dan 30 landen en 3 continenten. MagPaint Europa is opgezet in 2003 met de hoofdvestiging op het platteland in Nederland.

  Naast de productie van magnetische verf, doet MagPaint ook in de verkoop van complementaire producten zoals krijtbordverf of Sketch Paint verf. 

 • Mathys

  De professionele verf producent Mathys biedt doeltreffende oplossingen aan voor de bescherming van binnen- en buitenmuren, vloeren en daken, en voor de renovatie en decoratie van gevels.

 • Papier peint Arte

  Arte legt verschillende stijlen voor behangpapier tot uw beschikking. De vele verschillende samenwerkingen met grote namen zoals Flamant en Le Corbusier, het gebruik van verschillende soorten materiaal maakt van Arte een verdeler die steeds op zoek is naar innovatie.

 • Polyfilla

  Polyfilla biedt oplossingen aan om gaten en scheuren snel en gemakkelijk te vullen en te herstellen. Of u nu een professional of een onervaren doe-het-zelver bent, helpt Polyfilla u op de meest eenvoudige en efficiënte manier de klus te klaren.

 • Rasch

  Rasch, het internationaal bekende merk voor behangpapier, biedt een gamma van meer dan 6000 verschillende soorten behangpapier. Het merk focust zich hoofdzakelijk op een stijl die het evenwicht vindt tussen traditie en moderniteit. Indien u fan bent van een ietwat hedendaagse stijl, vindt u zeker en vast uw geluk bij Rasch. 

 • Rubson

  Het Rubson merk staat bekend voor de kwaliteit van haar producten voor het afdichten, absorberen van vocht, en producten zoals voegmastiek en isolatieschuim. Door de voortdurende introductie van nieuwe producten doet Rubson eer aan haar slogan "vocht verslagen" op de markt.

 • Rust-Oleum

  Rust-Oleum, de fabriek voor verf en muurbekleding sinds 1921. Hun producten zijn bestemd voor zowel professionals als zelfstandigen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verfspuitbussen. Bij Paint Trade Centre bieden wij het Chalky Finish en Metallic Finish gamma aan.

 • Sandtex

  Sandtex bestaat al reeds 50 jaar en is het leadermerk van de buitenverf op de Engelse markt.

  Sandtex Trade biedt een volledig systeem aan buitenverf aan voor de professionele schilder. Het gamma bestaat uit al het nodige om voor te bereiden, beschermen, verven en onderhouden de types substraten voor buitengebruik. Ieder Sandtex product is geformuleerd voor het gebruik door professionele schilders die bezorgd zijn om hun reputatie, gebaseerd op de kwaliteit en duurzaamheid van hun werk en van de gebruikte producten.

 • Sikkens

  Sinds de oprichting meer dan 200 jaar geleden, levert Sikkens wereldwijd innovatieve producten voor de industrie en voor veeleisende eindklanten. Producten van Sikkens zijn zo ontwikkeld dat ze technische topprestaties leveren, maximale productiviteit bieden en ook nog eens duurzaam zijn.

 • Solarine

  Het Belgisch merk Solarine heeft een jarenlange reputatie binnen de professionele omgeving. Solarine beantwoord steeds aan de eisen van professionele schilders en doe-het-zelvers, zij bieden een brede waaier aan producten voor het reinigen, ontstoppen, afbijten en ontkalken …

 • Toupret

 • Trimetal

  Trimetal is een Belgisch verfmerk die al reeds 110 jaar ervaring achter de rug heeft. Bij ons vindt u een breed asortiment aan producten voor zowel binnen- als buitengebruik en voor elk type ondergrond. Trimetal is een merk dat gespecialiseerd voor professionele schilders die op zoek is naar kwaliteitsverf voor een goed resultaat.

 • V33

  V33, gespecialiseerd in houtbescherming, beschikt over een volledig gamma aan professionele producten, aangepast aan elke situatie. V33 bouwt al 50 jaar zijn succes op dankzij een innovatieve geest. Of het nu om parketvernis of houtlakken, lazuurverf, afbijtmiddel of renovatieverf, V33 beschikt over producten aangepast aan elke situatie.

  Als groothandel zijnde, en dankzij ons aankoopvolume, zijn wij in staat het hele jaar door interessante promoties aan te bieden op V33 producten zoals parketvernissen, reno verf, lazuur en afbijtmiddelen.

Bekijk 1 - 30 van 31 items

Recently Viewed

No products

Menu

Vergelijken 0